Adres
Bogna Nail Studio, Arnhem

Bogna Nail Studio
IJssellaan 32
Arnhem
Gelderland

www.bogna-nailstudio.nl


Trefwoorden: Mooie nagels voor bruiloft, Decoratie op nagels, Massage van handen, Massage van voeten, Gellak op eigen nagels, Versteviging van eigen nagels, Gellak op voeten, Luxe manicure, Stoppen met nagelbijten, Cosmetische pedicure

Rubrieken: Pedicure, Nagelstudio's

Openingstijden
Ma 08.00 - 16.00
Di 08.00 - 22.00
Wo 09.30 - 16.00
Do 08.00 - 22.00
Vr 08.00 - 16.00
Za 08.30 - 17.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Bogna Nail Studio, Arnhem

Bogna Nail Studio in Arnhem voor prachtige nagels, hand- en voetmassages

Bij Bogna Nail Studio kunt u terecht voor mooie en verzorgde nagels. Bogna Nail Studio behandelt zowel mannen als vrouwen, jong of oud. Verzorgde nagels geven u een professionele en representatieve uitstraling. Ideaal als u een beroep uitoefent waar uw nagels vaak belast worden of u een nagelbijter bent. Bogna Nail Studio heeft al ruim 15 jaar werkervaring als nagelstyliste. Wij werken alleen met de beste merken zoals O.P.I., Magnetic, Nfu-Oh en Professionails. Daarbij hebben wij vakbekwaamheid en hygiëne hoog in het vaandel staan.

Nagelbehandelingen Bogna Nail Studio

Of u nu tradiotionele of moderne nagels wilt, kom genieten in onze comfortabele salon te Arnhem en informeer naar onze:

  • Arcylnagels: Ideaal als u harde maar breekbare nagels heeft die soms droog zijn en snel splijten.
  • Gelnagels: Dit is aan te raden als u dunne en flexibele nagels heeft.
  • Nabehandeling: De nagels opvullen kunnen wij doen door verschillende behandelingen waaronder een french manicure, nagelbedverlenging of gellak.
  • Probleemnagels: Ook voor mensen met probleemnagels bied ik een oplossing, bijvoorbeeld als u een nagelbijter bent. Of als u onregelmatige nagels heeft.
  • Manicure: Laat uw handen eens verwennen en kies voor een manicure. Hierbij vijlen wij uw nagels en verzorgen uw nagelriemen. Het lakken van uw nagels is optioneel.
  • Nailart: Door te werken met een breed gamma aan acrylverf, acrylpoeder colors, gelkleuren, folies, steentjes en nog veel meer, kunt u precies aangeven wat u wilt met uw nagels.
  • Gellak: Dit is de oplossing als u geen kunstmatige verlenging van uw nagels wilt, maar toch natuurlijk ogende lange nagels. Nagelverzorging en styling
  • Bruidsnagels: Op de mooiste dag van uw leven kan ik uw nagels er ook op hun mooist uit laten zien.

Ook voor speciale gelegenheden

Bij Bogna Nail studio kunt u steeds terecht voor diensten zoals gellak op eigen nagels, versteviging van eigen nagels, gellak op voeten, een luxe manicure, een cosmetische pedicure, decoratie op nagels, massage van handen en massage van voeten. Daarnaast helpen wij u ook graag verder bij speciale gelegenheden. Staat er een feest, bruiloft of andere gelegenheid op de planning waarbij u extra feestelijk en verzorgd voor de dag wilt komen? Dan zorgen wij voor een prachtige creatie die precies bij uw stijl en de gelegenheid past. Naast mooie nagels voor bruiloft of andere gelegenheden zijn wij ook bekend met tactieken om u te helpen met stoppen met nagelbijten. Wij voorzien u graag van meer informatie.


Behandelingen uitsluitend volgens afspraak. Maak telefonisch of per mail een afspraak met ons. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. U kunt overdag of 's avonds bij mij terecht. Indien gewenst breng ik ook een bezoek aan huis.

82884339_s.jpg - Bogna Nail Studio, Arnhem

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen