Adres
Trouwboeketten - Bloemen Leliveld, Maastricht

Bloemen Leliveld
Brusselseweg 810
Maastricht
Limburg

www.bloemen-leliveld-lanaken-belgie.be

Trefwoorden: Mooie bloemstukken kopen, Trouwboeketten, Rouwbloemwerk, Bloemist open op zondag, Verse snijbloemen, Mooie corsages, Diverse soorten kamerplanten, Bloemen en planten levering aan huis, Bloemenabonnement, Unieke bruidsboeketten

Rubrieken: Bloemen en Planten, Bloemenwinkels

Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 08.30 - 18.00
Do 08.30 - 18.00
Vr 08.30 - 18.00
Za 08.30 - 18.00
Zo 09.00 - 13.00
Overige rubrieken:
Bloemen Leliveld, Maastricht

Bloemen Leliveld in Maastricht biedt de mooiste en meest unieke trouwboeketten, verse snijbloemen en bloemstukken van topkwaliteit

Voor de mooiste bloemen en boeketten nodigen we u van harte uit bij Bloemen Leliveld in Maastricht. Om te geven of om te krijgen, bloemen zijn heerlijk! Iedereen beleeft plezier aan de geur en kleur van een boeket in huis. Niet voor niets is dit volmaakte geschenk een traditie. Bij Bloemen Leliveld bent u aan het juiste adres voor mooie bloemstukken kopen, trouwboeketten, rouwbloemwerk, verse snijbloemen en mooie corsages, diverse soorten kamerplanten. We zijn uniek en staan voor kwaliteit, versheid en de mooiste boeketten. We zijn de bloemist die open is op zondag. U kunt hiernaast ook kiezen voor bloemen en planten levering aan huis en een bloemenabonnement. Graag maken we uw mooiste dag nog mooier met onze unieke bruidsboeketten. We verzoeken u vriendelijk contact op te nemen en langs te komen, zodat we uw wensen en uw visie tot in perfectie realiteit kunnen laten worden.

Trouwboeketten Maastricht, Limburg

Over Bloemen Leliveld in Maastricht

Onberispelijk vers, zo krijgt u uw bloemen bij ons. Elke week kiest Bloemen Leliveld honderd nieuwe soorten op de veiling. Zo blijven ze extra lang mooi en geniet u nog langer van hun prettige aanwezigheid. Bovendien krijgt u een afwisselend assortiment aangeboden. Elke week opnieuw. Voor al uw boeketten en bloemstukken, kom bij ons langs! En heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u ons altijd even bellen. We staan dagelijks voor u klaar en helpen u graag verder. Bovenal geldt: Een plukvers bloemstuk van Bloemen Leliveld is altijd een goed idee!

Trouwboeketten, bloemstukken en unieke boeketten

Het gezellig in huis maken met een mooi bloemetje of een boeket dat een glimlach op iemands gezicht tovert? Altijd weer weten we onze klanten te verrassen met kleurrijke bloemstukken en boeketten in alle stijlen voor verschillende gelegenheden. Onze boeketten blijven lange tijd mooi! Zo ook uw trouwboeket. De mooiste dag van uw leven is iets heel persoonlijks en dat geldt eigenlijk ook zo voor het trouwboeket. Graag denken we met u mee in de zoektocht naar de perfecte match: een prachtig en uniek bruidsboeket, precies zoals u dit wil. Kortom, een trouwboeket waar u volmondig ‘ja’ tegen zult zeggen!

Bloemist open op zondag Maastricht, Limburg

Geniet van de mooiste, meest verse bloemen en boeketten in Limburg

Bloemen Leliveld biedt u de allermooiste bloemstukken en boeketten voor elke gelegenheid. Om te geven of om te krijgen, bloemen zijn heerlijk! Iedereen beleeft plezier aan de geur en kleur van een boeket in huis. Niet voor niets is dit volmaakte geschenk een traditie. Wilt u iemand feliciteren, bedanken of troosten? Neem dan snel een kijkje naar ons aanbod en kom direct langs of neem eenvoudig contact op voor meer informatie, advies en het plaatsen van een bestelling van onder meer:

  • Mooie bloemstukken kopen
  • Trouwboeketten
  • Rouwbloemwerk
  • Bloemist open op zondag
  • Verse snijbloemen
  • Mooie corsages
  • Diverse soorten kamerplanten
  • Bloemen en planten levering aan huis
  • Bloemenabonnement
  • Unieke bruidsboeketten

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie en voor het plaatsen van een bestelling. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Mooie bloemstukken kopen Maastricht, Limburg

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen