Regionaal zoeken
Adres
Logo
Montagebedrijf van Veldhoven
Zandstraat 126
Opijnen
Gelderland
Trefwoorden: Montage van zonnestroom, Aanleg elektrotechnische installaties, Montage van kabelgoten, Aanleg elektrotechnische verlichting, Montage van vloergoten, Montage van Soluflex floor, Advies elektrotechnische installaties, Montage van draadgoten, Onderhoud elektrotechnische installaties, Montage van wandgoten
Locatie van Montagebedrijf van Veldhoven in Opijnen
Overige rubrieken:
Montagebedrijf van Veldhoven, Opijnen

Montagebedrijf Aart van Veldhoven, Opijnen

Montagebedrijf Aart van Veldhoven is uw partner in de montage van kabel- en wandgoten en elektrotechnische installaties. Zij beschikken over ruim 30 jaar ervaring in het installeren van deze installaties. Hun vakkennis is groot en zij garanderen dan ook altijd een perfecte installatie die helemaal past in deze tijd.

Montagebedrijf Aart van Veldhoven neemt bij voorkeur delen van projecten aan of kleine projecten. Hun klantenkring bestaat voornamelijk uit elektrotechnische installatiebedrijven. Zij zijn werkzaam door geheel Nederland. Omdat zij geen overhead hebben zijn de tarieven zeer scherp.

De installatie-wereld is voortdurend in beweging en nieuwe toepassingen volgen elkaar in snel tempo op. Al deze ontwikkelingen volgt Montagebedrijf Aart van Veldhoven op de voet. Veiligheid en duurzaamheid zijn twee belangrijke begrippen waar Aart van Veldhoven voortdurend op anticipeert.

De klant heeft recht op een moderne installatie die aansluit op de huidige tijd. Montagebedrijf Aart van Veldhoven schetst u de mogelijkheden.

Diensten

Bij Montagebedrijf Aart van Veldhoven kan u terecht voor de volgende diensten:

  • Aanleg elektrotechnische installaties
  • Verlichting
  • Montage van draadgoten en kabelladders
  • Montage van vloergoten - open en gesloten systemen
  • Montage van Soluflex cable floor system
  • Advies
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Etc.


Wilt u meer informatie over de activiteiten, neem dan gerust contact op. Montagebedrijf Aart van Veldhoven komt vrijblijvend bij u langs.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.