Regionaal zoeken
Adres
Logo
MIGRALO Dienstverlening-Kraanverhuur
Kerkweg 13A
Anna Paulowna
Noord-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Minigravers te huur, Huren van minigravers, Minigraver huren, Minigraver verhuur, Verhuur Minigraver, Ingraven van kabels, Minidumper huren, Tuinruimers, Kraanverhuur, Graafwerkzaamheden
Locatie van MIGRALO Dienstverlening-Kraanverhuur in Anna Paulowna
Overige rubrieken:
MIGRALO Dienstverlening-Kraanverhuur, Anna Paulowna

MIGRALO Dienstverlening-Kraanverhuur, Anna Paulowna

MIGRALO Dienstverlening-Kraanverhuur is gespecialiseerd in graaf- en onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten, bedrijven, instellingen en particulieren, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen. Graafwerkzaamheden voeren wij uit met behulp van minigravers, maar ook handmatig (in de nabijheid van kabels, gas- en waterleidingen). Veiligheid, vakmanschap en netheid genieten hierbij een hoge prioriteit.

MinigraverWerkzaamheden

MIGRALO Dienstverlening-Kraanverhuur verricht werkzaamheden voor:

  • Gemeenten
  • Bedrijven en instellingen
  • Agrarische bedrijven
  • Particulieren

 

Verhuur

Ook kunt u bij ons terecht voor het voordelig huren van een minigraver (1000-1500 kg) of minidumper (hoogkieper). De machines staan op aanhangwagens en zijn daardoor eenvoudig door u zelf te vervoeren. Indien dit niet mogelijk is kunnen wij de machine tegen een speciaal tarief bij u brengen. Er staan diverse machines tot uw beschikking.

Ons werkgebied loopt voornamelijk vanaf Den Helder (Texel) tot Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Schagen en Noordwest Friesland.

Plaatsing van verkeersborden

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.