Regionaal zoeken
Adres
Logo
ELF Elektrotechniek B.V.
Graaf Hendrikstraat 5C
Steenbergen
Noord-Brabant
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Meterkast vervangen, Groepenkast vervangen, Keukenelektra, Elektrotechniek, Datanetwerken, Verlichting, Rookmelders, Keukenelektra specialist
Openingstijden:
Ma: gesloten
Di: 08.00 - 20.00
Wo: 08.00 - 20.00
Do: 08.00 - 20.00
Vr: 08.00 - 20.00
Za: 10.00 - 13.00
Zo: gesloten
Locatie van ELF Elektrotechniek B.V. in Steenbergen
Overige rubrieken:
ELF Elektrotechniek B.V., Steenbergen

ELF Elektrotechniek BV, Steenbergen

ELF Elektrotechniek BV, SteenbergenElf Elektrotechniek is een betrouwbaar elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij werken altijd volgens de regels en komen onze afspraken na. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact op!

Onze diensten:

  • Elektrotechniek: Elektrotechnische installaties nemen een steeds grotere plek in ons leven in. Veilige installaties in uw woning en kantoor zijn hierdoor steeds belangrijker. Laat ze daarom installeren door een vakman en vermijdt risico's. ELF Elektrotechniek is op de hooELF Elektrotechniek BV, Steenbergengte van de laatst nieuwe technieken en kan stopcontacten of groepenkasten voor u installeren. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor installatie of het verhelpen van een storing. Maak gebruik van onze flexibele en snelle beschikbaarheid!
  • Datanetwerk: Moderne woningen en kantoren vragen steeds meer van hun datanetwerken. Wij installeren betrouwbare datanetwerken en overleggen graag met u over de mogelijkheden. Hierbij kijken we niet alleen naar uw huidige wensen maar ook naar uw wensen wanneer uw organisatie groeit. Naast datanetwerken hebben wij ons ook gespecialiseerd in telefooncentrales voor bedrijven. Wij leveren alle hardware en kunnen complete installaties voor uw bedrijf verzorgen.

    ELF Elektrotechniek BV, Steenbergen

  • Verlichting: Er ontstaan steeds meer mogelijkheden voor de verlichting in uw huis. Wij stellen op basis van uw wensen een verlichtingsplan op. Hierbij houden we ook rekening met de sfeer in huis. Heeft u al eens gedacht aan ledverlichting in uw huis? Een milieuvriendelijke oplossing!
  • Rookmelders: Het is belangrijk dat u op tijd wordt gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt in uw huis. Wij adviseren u graag over de hoeveelheid brandmelders en de beste plekken om ze te plaatsen. Natuurlijk kunnen we ze ook voor u installeren en ze aan elkaar verbinden zodat u altijd overal wordt gewaarschuwd.

Bekijk onze referenties op de website!

ELF Elektrotechtniek B.V

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.