Regionaal zoeken
Adres
Logo
Frecom Graphic Solutions
Heistraat 91
Einighausen
Limburg
Trefwoorden: LCD, Meettechniek, Regeltechniek, Geleen, Value, Added, Distributor, Elektronica-componenten, Data, Touchscreens
Locatie van Frecom Graphic Solutions in Einighausen
Overige rubrieken:
Frecom Graphic Solutions, Einighausen
Frecom Graphic solutions is sinds 1994 een Value Added Distributor van elektronica-componenten op displaygebied voor de zakelijke markt in de segmenten scheepvaart, machine bouw, defensie, medische sector en het bankwezen. Als specialist en onafhankelijk adviseur op het gebied van data, video en graphic display monitoren, LCD-schermen, touchscreens, visualiseringssystemen en de daaraan gerelateerde producten bieden wij de beste oplossing voor elk specifiek probleem op het gebied van beeldpresentatie. Ons uitgebreide assortiment, een deskundig advies en een gedegen technische ondersteuning is de basis waarop al onze contracten met opdrachtgevers zijn gegrondvest. Door onze specialisatie staan wij steeds vooraan als het gaat om de nieuwste technologieŽn op display gebied. Een deel van onze succesformule is te verklaren vanuit onze oriŽntatie op de internationale markt. Daarnaast combineren wij uw wensen met onze vakkennis en trachten daarbij altijd een stap verder te gaan dan meedenken alleen. Het is voor ons een uitdaging om elke opdracht te doen slagen. Afhankelijk van uw criteria ten aanzien van bijvoorbeeld afmetingen, resolutie, ingangssignaal en uitvoering adviseren wij u welk display in uw geval het meest geschikt is. Wij leveren u graag een evaluatie model. Een luisterend oor, een groot inlevingsvermogen, een dosis creativiteit en persoonlijke aandacht zijn voor onze specialisten even belangrijk als hun specifieke know-how en ruime ervaring. Juist deze eigenschappen zijn ons inziens de primaire voorwaarden voor een langdurige relatie met u.
Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.