Adres
Mediterraans Restaurant - Zela Restaurant, Rotterdam

Zela Restaurant
Charl. Lagedijk 952
Rotterdam
Zuid-Holland

www.zelarestaurant.nl

Trefwoorden: Mediterraans Restaurant, Restaurant met live muziek, Beste grill gerechten in de buurt, Ambachtelijke Turks ontbijt, Visgerechten, Zaal voor bruiloften, Dugun salon kiralama, Turks restaurant met terras, Gezellig familierestaurant, Diner restaurant

Rubrieken: Restaurants, Eetgelegenheden, Feestzalen & Verhuur, Turks Specialiteitenrestaurant, Grill Restaurant

Openingstijden
Ma 10:00 - 00:00
Di 10:00 - 00:00
Wo 10:00 - 00:00
Do 10:00 - 00:00
Vr 10:00 - 02:00
Za 10:00 - 02:00
Zo 10:00 - 00:00
Overige rubrieken:
Zela Restaurant, Rotterdam

Genieten op de Oudedijk bij Zela! Een voortreffelijk Mediterraans restaurant op een prachtlocatie in Rotterdam

Zin in een heerlijk ontbijt, lunch of diner op een prachtlocatie op de Oudedijk in Rotterdam? Kom dan snel naar Zela Restaurant of reserveer een tafel voor u en uw gezelschap. We bieden u een top service in ons Mediterraans restaurant en een fantastische sfeer in ons restaurant met live muziek. Geniet van de beste grill gerechten in de buurt, van een ambachtelijke Turks ontbijt en van onze overheerlijke visgerechten. En naast een Turks restaurant met terras, een gezellig familierestaurant en een diner restaurant bieden we u een prachtige zaal voor bruiloften, een dugun salon kiralama. Heeft u al trek of interesse in de prachtige bruidszaal? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of het maken van een reservering. We staan klaar om u de beste smaakervaring te serveren en uw mooiste dag nóg mooier te maken.

Int-e1633280058570.jpeg - Zela Restaurant, Rotterdam

Het Mediterraans restaurant op de Oudedijk in Rotterdam

Welkom bij Zela Restaurant! Bij ons bent u te allen tijde van harte welkom om overheerlijk te ontbijten, lunchen en/of te dineren. Ons seizoensgebonden, mediterraanse menu, zorgt er voor dat u voorzien wordt van al uw eet en drink behoeften. Onze service verleensters zorgen er daarbij voor om deze ervaring uiterst naar uw wens te laten verlopen! Ook organiseren wij regelmatig evenementen om uw maaltijd meer dynamiek te geven. Houd onze website en/of social media in de gaten houden om hier niets van te missen.

Zela Restaurant: Ideaal voor speciale gelegenheden

Zela Restaurant is de ideale plek voor al uw speciale gelegenheden. We zijn erg makkelijk te bereiken met de auto en hebben talloze parkeergelegenheden voor de deur. Met ons vriendelijk personeel, een ruim aanbod aan gerechten en een ideale locatie zijn we de perfecte plek voor al uw speciale gelegenheden, denk daarbij aan verjaardagen, trouwerijen en nog veel meer! Heeft aanvullenden vragen of wilt u een reservering maken? Neem dan direct contact met ons op. Bij Zela staan we voor u klaar en zorgen we dat alles tot in de puntjes voor u verzorgd wordt. 

Kom langs en proef van ons overheerlijke aanbod

Bij Zela is de keuken is onze specialiteit! Naast de gezellige sfeer bieden wij ook een ruime keuze uit gerechten die voor u met liefde worden bereid! We nodigen u van harte uit te komen proeven, ervaren en te genieten van ons:

  • Mediterraans Restaurant
  • Restaurant met live muziek
  • Beste grill gerechten in de buurt
  • Ambachtelijke Turks ontbijt
  • Visgerechten
  • Zaal voor bruiloften
  • Dugun salon kiralama
  • Turks restaurant met terras
  • Gezellig familierestaurant
  • Diner restaurant

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een reservering. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Mediterraans Restaurant Rotterdam, Zuid-Holland

Offerte aanvraag / Contact opnemen