Regionaal zoeken
Adres
Logo
Erik van Duijn Interim Finance Consultancy
Burgemeester Hermanslaan 4
Hillegom
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Controller op ZZP basis, Assistent controller op ZZP basis, Finance manager op ZZP basis, Hoofd financiŽle administratie op ZZP basis, GL-accountant op ZZP basis, General ledger op ZZP basis, Fund administrator op ZZP basis, Interim manager inhuren op ZZP basis, Interim manager op ZZP basis
Locatie van Erik van Duijn Interim Finance Consultancy in Hillegom
Overige rubrieken:
Erik van Duijn Interim Finance Consultancy

Het aanbod in accountant finance is groter dan de vraag: er is veel kwaliteit beschikbaar. Echter maken de details binnen de kwaliteiten van consultants het onderscheid. Deze details zitten in de werkervaring en vindt u terug in de werkzaamheden van Erik van Duijn.

Controller op ZZP-basis

Bij Erik van Duijn kunt u terecht als u op zoek bent naar een consultancybureau met veel ervaring: niet per se een specialist op slechts ťťn werkgebied binnen de consultancy, maar juist breed inzetbaar voor verschillende werkgebieden.

Finance manager op ZZP-basis

Erik van Duijn mag zichzelf breed inzetbaar noemen, dankzij jarenlange ervaring en goede functionering in† accountancy, controlling en reporting. Deze goede functionering kenmerkt zich door een sterk probleemoplossend vermogen en een uiterste bevlogenheid om de opdracht zo goed mogelijk en met hoge kwaliteit te volbrengen.

ZZPīer financiŽle administratie

Functies waarin Erik van Duijn onder andere werkzaam is, zijn:

  • Controller / assistent controller
  • Finance manager
  • Hoofd financiŽle administratie
  • GL-accountant (general ledger)
  • Fund administrator

Heeft u een specifiek verzoek of een uitzonderlijke taak die binnen de financiŽle administratie verricht dient te worden? Neem vooral vrijblijvend contact op, zodat we kunnen kijken wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.