Regionaal zoeken
Adres
Logo
Rrk Technical Solutions
Vlotgras 3
Spijkenisse
Zuid-Holland
Trefwoorden: Badkamerrenovatie, Keuken plaatsen, Renovatie van keukens, Schilderwerkzaamheden, Elektra vervangen, Installeren van elektra, Meterkast vervangen
Locatie van Rrk Technical Solutions in Spijkenisse
Overige rubrieken:
Rrk Technical Solutions, Spijkenisse

Rrk Technical Solutions, Spijkenisse

Rrk Technical Solutions verricht constructies, zoals dak, balkon, veranda, plafonds, deuren, trappen, tuinhuizen, garages en carports. Zij maken ze snel naar uw wens of die van de architecten. Daar is Rrk Technical Solutions bijzonder bekwaam in, dat doen zij namelijk al meer dan 20 jaar.

De werknemers van Rrk Technical Solutions hebben een vakopleiding genoten en bezitten jaren aan ervaring. Zij hebben goede kennis van bouw en constructie planning, en uiteraard kennis van het materiaal. De werkwijze van Rrk Technical Solutions is dan ook net zoals bij de producten: maatwerk afgestemd op uw behoefte. Een werknemer komt eerst bij u kijken, bespreekt met u uw wensen en u ontvangt vrijblijvend een passende offerte voor uw werk.

Diensten

Rrk Technical Solutions levert stuk voor stuk diensten op maat. U heeft wensen en zij maken ze waar. Zij werken met een enthousiast team, dat alles van hout weet en alles van hout weet te maken.

Meubels

Vandaag de dag denkt men niet gauw aan een nieuw meubelstuk met de hand gemaakt. Men denkt eerst aan de grote bedrijven die massaproductie aan de klant brengen. Maar toch bestaat er behoefte voor een meubelstuk op maat.

Installeren van elektra

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.