Regionaal zoeken
Adres
Logo
De Graaf installatiewerken
Zuidlaan 23
Prinsenbeek
Noord-Brabant
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Loodgieter, Loodgieter breda, Lekkage, Verwarmingsinstallatie, CV-installatie, Medische aanpassing, Sanitair, Bad- en wc-renovatie, Dak- en zinkwerk, Vakkundige loodgieter
Locatie van De Graaf installatiewerken in Prinsenbeek
Overige rubrieken:
De Graaf installatiewerken, Prinsenbeek

De Graaf installatiewerken, Prinsenbeek

SanitairDe Graaf installatiewerken is een loodgieters- en installatiebedrijf in het Brabantse Prinsenbeek. Schakel ons in wanneer u op zoek bent naar een loodgieter in Breda en omgeving.

Hieronder leest u meer over onze diensten. Wij werken op afspraak.

Loodgieterswerk

De Graaf Installatiewerken is een ervaren loodgieter en helpt u graag met diverse diensten op het gebied van water, gas en riolering. U kunt op ons rekenen bij nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoud.

Dak- en zinkwerken

Van zinken dakgoot tot regenpijp: reken op De Graaf installatiewerken voor dak- en zinkwerken. Bij De Graaf Installatiewerken kunt u rekenen op vakmanschap en deskundig advies. Ook voor reparaties.

CV-installatie

Wij zijn experts op het gebied van verwarming en cv-installaties. Van een extra radiator tot de aanleg van centrale verwarming met ketel of geiser: wij staan voor u klaar.

Sanitair

Op zoek naar een nieuw toilet of een nieuwe badkamer? Wij verzorgen uw sanitair! Ook voor kleinere reparaties of het vervangen van onderdelen bent u bij ons aan het juiset adres.

Medische aanpassingen

Ook voor de nodige medische aanpassingen kunt u bij De Graaf installatiewerken terecht. Wij plaatsen al uw zorgsanitair om uw badkamerbezoek te veraangenamen. Wij installeren douche-, bad- en toilethulpmiddelen voor veilig toilet- of badkamerbezoek!

Bent u op zoek naar een loodgieter in Breda en omgeving? Neem dan contact op met De Graaf installatiewerken. Wij helpen u graag verder.

Dak- en zinkwerken

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.