Regionaal zoeken
Adres
Logo
Teus de Vries Organisatie & Onderwijs
Beethovenlaan 2
Doorwerth
Gelderland
Vind ons op: Linkedin
Trefwoorden: Leiderschap, Onderwijs, Management development, Coaching, Persoonlijke ontwikkeling, Lerende organisatie, Feedback training, Gepersonaliseerd leren, Projectmatige ondersteuning
Openingstijden:
Ma: 08:00 - 20:00
Di: 08:00 - 20:00
Wo: 08:00 - 20:00
Do: 08:00 - 20:00
Vr: 08:00 - 20:00
Za: gesloten
Zo: gesloten
Locatie van Teus de Vries Organisatie & Onderwijs in Doorwerth
Overige rubrieken:
Teus de Vries Organisatie & Onderwijs, Doorwerth

Teus de Vries, Doorwerth

Heeft uw bedrijf tijdelijk extra ondersteuning nodig? Teus de Vries kan helpen bij het vertrek van een schoolleider maar ook bij specifieke projecten. Hij omschrijft zichzelf als enthousiast, hartelijk en overtuigend. Belangrijke eigenschappen waardoor mensen zich op hun gemak voelen. Bovendien is hij ambitieus, analytisch en kan hij zich goed op een taak focussen.

Organisatie cultuur

In uw bedrijf zit veel kennis en ervaring, het is erg belangrijk om dit te delen. Dit gebeurt alleen helaas lang niet altijd. Ik wil u graag helpen met het bereiken van een bedrijfscultuur waarin men met vertrouwen feedback kan vragen en geven. Een cultuur die ook bewezen het hoogste rendement geeft. Benieuwd hoe we dat zouden kunnen bereiken? Neem gerust contact op.

Kwaliteitszorg

U kan heel veel meten maar het belangrijkste is wat u met de gegevens doet. Ik kan u helpen met het duiden van de cijfers. Daarnaast kan ik met u kijken naar vragen zoals: Wat is de kwaliteit van besluitsvorming binnen uw bedrijf? en op welke manier kan de teamgeest verbeterd worden?

Personeelsbeleid

Personeelsbeleid moet gericht zijn op de ontwikkeling van mens en organisatie. Dit beleid moet vervolgens ook nog goed uitgevoerd worden. Ik kan u hierbij helpen en het personeelsbeleid consequent maken.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Teus de Vries, Organisatie en onderwijs

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.