Adres
Fait Accompli, Leiden

Fait Accompli
Kijfgracht 21
Leiden
Zuid-Holland

www.faitaccompli.info

Trefwoorden: Communicatie, Leiden, Bemiddelaars, Zuid-Holland, Vertalingen, Tekstcorrectie, Nativespeaker, Advies, Vertaalbureaus, Vertalers

Rubrieken: Adviesbureaus, Vertaalbureaus, Vertalers, Vertaalbureaus, (beëdigd) Vertalers en Tolken, Vertaalwerk

Overige rubrieken:
Fait Accompli, Leiden

Uw kompas in Frankrijk: Fait Accompli

Gisele Bidenbach (1956)

Al weer 34 jaar woon en werk ik in Nederland. Op mijn 20ste verruilde ik mijn geboorteplaats Strasbourg voor de internationale trekpleister Amsterdam.

Omdat talen mijn lust en mijn leven zijn, maakte ik me de Nederlandse taal snel eigen. De eerste acht jaren was ik werkzaam in de toeristische sector. Ik heb me met veel plezier en inspiratie gespecialiseerd in het opstellen van thematische uitwisselings-programma's voor scholieren en studenten. Ook verkende ik de Franse schoolmarkt en bracht ik talrijke Franse schoolgroepen naar Nederlandse jeugdherbergen.

Een andere grote passie deed me beslissen om zelf het studentenpad te volgen en de wereld van de Oude Grieken, Egyptenaren en Romeinen te bestuderen met museologie als bijvak. Na het succesvol voltooien van mijn studie en een geslaagde expositie van hedendaagse Griekse kunst in het Allard Pierson museum te Amsterdam, waagde ik het een nieuwe richting in te slaan. Ik opende een eigen kunstgalerie in Amsterdam.

De laatste veertien jaren heb ik gewerkt als Executive Secretary en Office Manager voor internationale culturele instellingen waarbij ik ruime ervaring heb opgedaan in o.a. het organiseren van evenementen in binnen- en buitenland en in het begeleiden van internationale delegaties op hoog niveau. Met Fait Accompli wil ik graag deze ervaring en kennis op creatieve wijze toepassen, om zakelijke transacties tussen Nederland en Frankrijk, twee landen en culturen die mij zo bekend en dierbaar zijn, te stimuleren.

Offerte aanvraag / Contact opnemen