Adres
Calming Signs, Koningslust

Calming Signs
Zandstraat 3
Koningslust
Limburg

www.calmingsigns.nl

Trefwoorden: Hondengedrag, Hondentherapeut, Agressie, Dominantie, Hondentraining, Hondenschool, Hondvriendelijk, Kalmeersignalen, Hondensignalen, Lichaamstaal

Rubrieken: Hondentraining en hondenscholen, Hondenbenodigdheden, Hondentraining, Honden benodigdheden

Overige rubrieken:
Calming Signs, Koningslust

Calming Signs

Calming Signs streeft ernaar een steentje bij te dragen aan de bewustmaking van de hondenliefhebber. Belonende trainingsmethodes bieden namelijk meer dan straffende methodes, zowel voor hond als baasje. Deze principes gelden ook voor afwijkend en/of ongewenst gedrag.

Naast praktijklessen vindt Calming Signs het ook belangrijk dat hun cursisten een theoretiche achtergrond krijgen van de leerprincipes bij honden, lichaamstaal, stress signalen en kalmerende signalen. Afhankelijk van het doel van de training verstrekt Calming Signs een van de boeken van Winkie Spiers, Turid Rugaas, Anne Lill Kvam of Clarissa von Reinhardt.

Calming Signs traint op elke gewenste locatie, zeven dagen per week, en beschikt over een prachtige locatie van bijna 30.000 m2, maar traint ook aan huis, in het bos, park of winkelcentrum. Voor interne trainingen beschikt Calming Signs over vijf moderne en hygiënische kennels.

Sinds 2010 verzorgt Calming Signs ook workshops en seminars met prominente PDTE-leden. Ze richten deze workshops en seminars dusdanig in, dat ze niet alleen interessant zijn voor instructeurs en trainers, maar voor iedereen die een goede sociale band met zijn of haar hond wil opbouwen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen