Adres
Kledingreparatie Soroo, Blaricum

Kledingreparatie Soroo
Slieten 4
Blaricum
Noord-Holland

www.kledingreparatiesoroo.nl

Trefwoorden: Kleding reparatie in de regio, Kleding op maat voor dames en heren, Kleding op maat maken voor kinderen, Kleding vermaken, Jurk op maat maken, Gordijnen verlengen, Gordijnen innemen, Gala jurk op maat maken, Kleding reparatie jurk, Winkel jurk

Rubrieken: Kledingreparaties, Kledingwinkel, Kledingontwerper, Kledingverkoop

Openingstijden
Ma 12:00 - 18:00
Di 08:30 - 18:00
Wo 12:00 - 18:00
Do 08:30 - 18:00
Vr 08:30 - 18:00
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Kledingreparatie Soroo, Blaricum

Kledingreparatie Soroo in Blaricum, voor al uw kledingreparaties

Bij Kledingreparatie Soroo in Blaricum kunt u zoals de naam al zegt terecht voor kleding reparatie in de regio, maar ook voor kleding op maat. Of het nu gaat om het innemen of juist langer maken van uw kleding, bij Kledingreparatie Soroo helpt u graag! Voor de kleding reparatie jurk kunt u de kleermaakster inschakelen, maar ook bij deze winkel jurk kopen die is gemaakt door de professional is mogelijk. Bij de winkel is kleding op maat voor dames en heren mogelijk, maar ook kleding op maat maken voor kinderen is een optie. Een jurk op maat maken geheel naar uw ontwerp is dus geen probleem! U kunt hierbij denken aan een gala jurk op maat maken. Kleding vermaken kan ook door de kleermaakster worden geregeld. Naast kleding bent u ook voor de bekleding van meubels hier aan het juiste adres. Kledingreparatie Soroo kan bijvoorbeeld gordijnen innemen en gordijnen verlengen. 

Uiteenlopende diensten bij Kledingreparatie Soroo 

In mei 2016 werd de droom van Aseel Soro werkelijkheid: Kledingreparatie Soroo! Al als klein meisje van 9 maakte ze kleding voor haar barbies en was naaien altijd al een van haar favoriete hobby’s! De keuze was snel gemaakt toen ze de opleiding Mode en Kleding ging volgen. Toen Aseel 19 jaar was en van Irak naar Nederland kwam leerde ze naast Nederlands met haar opleiding de kneepjes van het kleermakersvak. Haar harde werken heeft er voor gezorgd dat Kledingreparatie Soroo in Blaricum nu een slaand succes is. Hieronder vindt u een paar voorbeelden van diensten die de kledingwinkel voor u kan uitvoeren:

  • Meubels bekleden met stof of leer
  • Personaliseren sportkleding voor kinderen met bijvoorbeeld hun eigen naam erop genaaid
  • Accessoires voor een bruiloft of een feest realiseren
  • Broekspijpen inkorten of verlengen

Werkzaamheden Kledingreparatie Soroo

U kunt bij Kledingreparatie Soroo terecht voor kleding op maat. Wat betekent kleding op maat eigenlijk? Dit betekent dat u de stoffen levert of de stoffen uitkiest. Hierna is het mogelijk om aan te geven wat voor een ontwerp u voor ogen heeft, de kleermaakster kan dit gemakkelijk voor u realiseren. Naast alledaagse kleding kan het ook gaan om kleding voor speciale gelegenheden zoals uw bruiloft, danskleding, themafeest of een gala. Ook voor meubel bekleding bent u bij Kledingreparatie Soroo aan het juiste adres. Het is mogelijk om bijvoorbeeld uw bank of babywieg hier te laten bekleden. Ook kan het verlengen of inkorten van gordijnen worden gerealiseerd om bijvoorbeeld uw woonkamer een mooie afgewerkte look te geven.  

Kleding vermaken in Blaricum

Bij Kledingrepartie Soroo is het mogelijk om uw kleding te repareren en te vermaken. Zo kunt u langer genieten van uw favoriete kledingstukken en hoeft u deze niet weg te doen als er bijvoorbeeld een gaatje in uw winterjas zit of als u een broek koopt waarvan de broekspijpen te lang zijn. Het is mogelijk om op maat kleding te maken voor een speciale gelegenheid als u hiervoor het perfecte ontwerp in gedachten heeft bijvoorbeeld een jurk voor een bruiloft of gala. In samenwerking met stomerij Christal Cleaning kunt u hier ook uw kleding meteen laten stomen. Bij Kledingreparatie Soroo in Blaricum kunt u terecht voor kledingreparaties en kleding op maat.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Kledingreparatie Sohoo

Offerte aanvraag / Contact opnemen