Regionaal zoeken
Adres
Logo
Miendag
Dordsedijk 25
Klazienaveen
Drenthe
Trefwoorden: Webdesign, ICT, Webdevelopment, Design, Webapplicaties, Websites, Klazienaveen, Drenthe
Rubrieken: Webdesign
Locatie van Miendag in Klazienaveen
Overige rubrieken:
Miendag, Klazienaveen

Miendag

Miendag biedt diverse soorten pakketten aan. Tevens kunt u kiezen voor een pakket op maat. Hieronder staan de standaard aangeboden diensten. Indien u andere wensen heeft, neem dan gerust contact op.

Webdesign
Bij deze dienst maakt Miendag
een webdesign geheel naar uw wensen en eisen. Het wordt zo gemaakt dat het ook is te gebruiken bij een aantal cms-systemen. Ook bestaat er de mogelijkheid een design met cms-systeem op maat geleverd te krijgen.

Webdevelopment

Hierbij krijgt u een compleet functionerende webapplicatie naar wens. Miendag richt zich vooral op het technishe gedeelte en niet op het design. Deze dienst wordt ook aangeboden in combinatie met design.

Hosting

De hosting van de
webapplicatie of website. Hier wordt samen met u naar gekeken en indien gewenst wordt het ook compleet voor u geregeld. Miendag helpt u graag om dit te regelen.

Onderhoud en problemen oplossen van bestaande of nieuwe webapplicatie of website

Met dit pakket helpt Miendag problemen oplossen die optreden bij een webapplicatie of een website, zodat deze goed blijft werken of de bestaande problemen worden opgelost.

Werkwijze

Miendag werkt in een volgorde van informatie verzamelen, ontwerpen, realiseren en opleveren.

Informatie verzamelen

Hierbij gaan we informatie verzamelen. Zodat we alle wensen en eisen op papier hebben staan. Zodat we alles goed op papier hebben en verder kunnen.

Ontwerpen

De wensen en eisen van de klant worden verwerkt in het ontwerp. Wanneer het ontwerp klaar is, zal Miendag deze met de klant bespreken en als die het nodig vindt aanpassen.
Als de klant goedkeuring geeft wordt verder met hem besproken wat het vervolgtraject is.

Realiseren

In deze fase zal het ontwerp worden uitgewerkt. Miendag houdt haar klanten ondertussen op de hoogte over het verloop. Als dit klant dit wil is er ook nog de mogelijkheid tot aanpassingen. Eventueel wordt het ontwerp weer aangepast en zal de opdrachtgever een handtekening plaatsen, waarna weer verder wordt gegaan.

Opleveren

In deze fase zal Miendag het eindproduct afleveren bij de klant en uitgebreid gaan testen. Ook wordt er een documentatie van het product opgeleverd. Het wordt de klant tevens aangeboden om het onderhoud door Miendag te laten verzorgen.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.