Adres
Accuraat Plaagdierenbestrijding, Kedichem

Accuraat Plaagdierenbestrijding
Lingedijk 17
Kedichem
Zuid-Holland

06-14406236

www.accuraatplaagdieren.nl


Trefwoorden: Zoogdieren, Plaagdieren, Wespennesten verwijderen, Muizen verwijderen, Ratten verwijderen, Wespen bestrijden, Mierenhopen verwijderen, Ongedierte bestrijden, Vliegjes riool, Insecten bestrijden

Rubrieken: Ongediertebestrijding, Ongediertebestrijding en ontsmetting, Rioolservice

Overige rubrieken:
Accuraat Plaagdierenbestrijding, Kedichem

Accuraat Plaagdierenbestrijding

In uw directe woonomgeving leven tientallen soorten insecten en dieren, die soms het woonplezier vergroten, denk aan een egeltje die ’s avonds over het terras scharrelt. Helaas zijn er ook soorten die uw woongenot dusdanig kunnen verpesten, zoals wespen, muizen, ratten enzovoort.

Om een plaag goed te kunnen aanpakken is het van belang eerst vast te stellen met welk plaagdier u heeft te maken. Daarnaast is kennis van de levenswijze en het gedrag van het plaagdier erg belangrijk. Zodra bekend is met welk plaagdier u te maken heeft, is het zoeken naar de oorzaak van de plaag meteen een stuk eenvoudiger. Is de oorzaak eenmaal gevonden, dan is het in de meeste gevallen niet meer moeilijk om de overlast blijvend op te lossen.

Hierbij is lang niet altijd de inzet van bestrijdingsmiddelen noodzakelijk. Vaak is het nemen van weringmaatregelen al voldoende om de overlast op te lossen. Bijvoorbeeld het onbereikbaar maken van eetbaar afval of het dichten van doorgangen, zodat plaagdieren niet meer in uw woning of bedrijf kunnen komen.

Accuraat Plaagdierenbestrijding heeft als bedrijf meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van overlast van alle mogelijke plaagdieren en kan u niet alleen helpen plaagdierenoverlast te bestrijden, maar ook adviseren om herhaling van de overlast te voorkomen. Want tenslotte is voorkomen beter dan bestrijden.

Het werkgebied beslaat de gemeente Leerdam en omgeving, Vianen, Gorinchem, Everdingen, Hagestein, IJsselstein, Nieuwegein, Houten en Utrecht.

Bel voor telefonisch advies of om een afspraak te maken voor een onderzoek ter plaatse naar Accuraat Plaagdierenbestrijding, telefoonnummer 06 24972410.

Offerte aanvraag / Contact opnemen