Adres
Filipucci B.V., Maastricht

Filipucci B.V.
Maastrichter Brugstraat 20
Maastricht
Limburg

www.filipucci.nl

Trefwoorden: Oud goud inleveren, Contant geld voor oud goud, Inkoop oud goud, Oud goud, Juwelier, Rolex, Horloge, Rolex Bezel, Italiaanse sieraden

Rubrieken: Juweliers, Juwelen, Goud en Diamanten in- en verkoop, Goud & Zilver

Overige rubrieken:
Filipucci B.V., Maastricht

Filipucci Juweliers, Maastricht

Na 40 jaar aan expertise in Italië heeft Filipucci Juweliers sinds 1995 ook een vestiging op de Maastrichter Brugstraat te Maastricht. Slechts enkele meters voorbij de bekende Sint Servaas brug bevindt zich de winkel in een prachtig historisch pand daterende uit 1734.

Bij Filipucci Juweliers bent u aan het juiste adres voor nieuwe uurwerken en occasions van uitsluitend gerenommeerde merken. Alle occasions verkeren in zeer goede staat en bovendien is iedere occasion voorzien van een jaar garantie. Vanzelfsprekend verkrijgt u bij aanschaf een taxatierapport op naam.

Filipucci Juweliers is gespecialiseerd in Italiaanse sieraden van uitmuntende kwaliteit. Gezien de Italiaanse achtergrond van het familiebedrijf bent U bij Filipucci Juweliers te Maastricht bij het juiste adres voor de meest uitgebreide en recente collectie van Italiaanse juwelen en sieraden evenals Italiaans zilverwerk.

Filipucci Juweliers biedt u een ruime keuze aan Italiaans en Engels zilverwerk. U bent hier aan het juiste adres voor onder andere fotolijsten, dienschalen, flessenbakken en diverse kinderartikelen. Tevens is het mogelijk uw zilverwerk te laten graveren.

Diensten

Offerte aanvraag / Contact opnemen