Adres
SVE Budget beheer, Zaandam

SVE Budget beheer
Heijermansstraat 99
Zaandam
Noord-Holland

www.sve-budgetbeheer.nl

Trefwoorden: Bewindvoering, Juridisch advies, Curator, Mentorschap wettelijke vertegenwoordiging, Curatele, Bewindsbureau, Bewindvoerder, Belangenbehartiging

Rubrieken: Juridische dienstverlening

Overige rubrieken:
SVE Budget beheer, Zaandam

SVE-Budgetbeheer, Zaandam

SVE-Budgetbeheer is de plek waar u terecht kunt als u in de knel zit uw financiën, want de financiële administratie bijhouden is voor veel mensen een hoop gedoe. Toch is het belangrijk om dit goed te doen! Het zorgt namelijk voor overzicht en rust. Bovendien voorkomt u er grotere problemen mee. Liesbeth Smith van Eck van SVE-Budgetbeheer heeft jaren ervaring in verschillende financiële werkzaamheden voor particulieren en staat voor u klaar. Vertrouw op haar expertise voor budgetbeheer, belastingaangifte en financiële coaching. Zo regelt SVE-Budgetbeheer samen met u:

Budgetbeheer

Wanneer u het gevoel krijgt, dat u steeds meer in de problemen raakt en uw financiële zaken zelf niet meer op orde krijgt, kan SVE-Budgetbeheer u te hulp schieten. Ze stellen orde op zaken en beheren uw budget om te zorgen voor rust en zekerheid in het heden. Samen met SVE-Budgetbeheer werkt u naar stabiliteit en zelfstandigheid

Particulieren belasting(aangifte)

Is het weer zover.. De belastingaangifte komt er aan en u komt er zelf niet meer uit? Laat dat maar over aan SVE-Budgetbeheer. Zij garanderen u op zekerheid en geeft u het gevoel dat u nergens over hoeft te stressen. Bovendien krijgt u de garantie dat uw aangifte op tijd wordt gedaan, waardoor de eventuele teveel betaalde belasting ook op tijd weer wordt teruggestort. Liesbeth Smit van Eck kan door haar jarenlange ervaring al uw vragen snel en efficiënt beantwoorden!

Soorten aangiftes:

  • Aangifte van erf- en schenkbelasting:
  • Aangifte successierechten
  • Inrichting van uw administratie en uitleg en advies
  • Opstellen van renteberekeningen
  • Middeling van inkomen

Naast de aangifte kunnen we u natuurlijk ook helpen met andere administratieve werkzaamheden ten aanzien van belasting en belastingaangifte, zoals het verzorgen van eventuele bezwaarschriften en begeleiding in notariszaken, zoals testament of volmacht.

Heeft u hulp nodig? Bent u het overzicht kwijt en kunt u wel wat hulp gebruiken? Financiële problemen kan erg op uw schouders drukken,SVE-Budgetbeheer geeft u graag hulp om alles weer op een rijtje te kunnen krijgen. Neem dus met een gerust hart contact op!

Offerte aanvraag / Contact opnemen