Adres
Pearls of the Sun, Hoofddorp

Pearls of the Sun
Siriusdreef 1727
Hoofddorp
Noord-Holland

www.pearlsofthesun.com


Trefwoorden: Steenfabriek, Meubelinrichting, Hoofddorp, Verhuur, Spanje, Meubelinrichting, Den, Helder, Beleggingen

Rubrieken: Vastgoed, Internationaal Handelskantoor

Overige rubrieken:
Pearls of the Sun, Hoofddorp
Top standaard kwaliteit in een unieke omgeving

156 appartementen in aanbouw en prachtig gelegen in het hogere gedeelte van de jachthaven van Estepona, pal op het zuiden met ruim uitzicht op de jachthaven en zee. Twee zwembaden in de palmentuin, ondergrondse garages en bergingen de appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers.

Lokatie
Puerto Alto is gelegen op slechts 100 meter van de jachthaven van Estepona. Het centrum van dit traditionele Andalusische dorp is gelegen op 200 meter. Kortom een locatie die zeer centraal is met zeer veel mogelijkheden op loopafstand. Door de nieuwe autowegen vanuit Malaga is de bereikbaarheid van Estepona zeer goed te noemen. Want op slechts 45 minuten afstand via de snelweg ligt de internationale luchthaven van Malaga, waardoor Estepona eenvoudig vanuit heel Europa te bereiken is.

 

Hoge levensstandaard in een unieke omgeving

67 appartementen, van wat kleiner formaat, worden gebouwd op een hogere ligging, 200m van het strand en de jachthaven. Door de hogere ligging heeft u een schitterend uitzicht over zee en de jachthaven. Er worden twee en drie kamer appartementen gerealiseerd varierend van plus minus tachtig tot 135 vierkante meter. Verder beschikt het complex over een zwembad en een prachtige palmentuin.

Lokatie
La Fragrata wordt gerealiseerd in Estepona de meest dynamische stad aan de Costa del Sol. Deze stad al in de nabije toekomst de meest toonaangevende en luxe badplaats en plezierhaven zijn. Alle charme van het Andalusische dorpje met de met bloemen bedekte pleintjes, cafés en de onovertroffen stranden, combineren uitstekend met de meest moderne vereisten van de internationel residenties:stranden, jachthaven restaurants en internationale scholen.

 

Super deluxe op unieke ligging

45 appartementen in aanbouw en spectaculair gelegen direct aan het strand van Estepona. De appartementen van Residencial Punta Plata Beach bieden tal van somptueuze details gericht op een luxueuze levensstijl. Zo zijn alle appartementen voorzien van een luxe keuken en met de meest duurzame materialen afgewerkt. De ruime terassen zijn ideaal om in select gezelschap te kunnen genieten van uitzonderlijke momenten in een intieme, plezierige en rustige sfeer met het mooiste uitzicht over de Middellandse Zee.

Lokatie
Het wooncomplex Punta Plata Beach is uniek gelegen, direct aan het schitterende strand van Estepona. Het zonnige Middellandse-Zeeklimaat, de golfbanen, jachthavens, de nabijheid van de winkelcentra van Estepona en de traditionele restaurants maken Residencial Punta Plata Beach de ideale plek om van het leven te genieten. Door de unieke ligging met een spectaculair uitzicht op zee en de Afrikaanse kust vormt Residencial Punta Plata Beach een solide investering in de onroerendgoedmarkt aan de Costa del Sol.

 

Super comfort en ruimte

106 appartementen, 100m gelegen van het strand, in de gemeente Manilva. Een luxe om van te dromen, een dubbel zwembad, 2 tennisbanen en winkelcentra. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, ondergrondse berging en garageplaats. Alle appartementen hebben uitzicht op zee. Een zeer interresant beleggingsobject daar de koopprijzen zo´n 60% onder de marktwaarde liggen. Kortom zeer hoge rendementen denkbaar. Klik hier voor meer informatie

Lokatie
Royal Guadalupe wordt gerealiseerd in de gemeente Manilva. Deze gemeente is gelegen in het uiterste zuidwesten van de provincie Málaga op zo´n 97 km van de hoofdstad van Málaga en 35 kilometer van Gibraltar. In Manilva bevindt zich de golf LaDuquesa, een fantastische 18 holes golfbaan, ontworpen door Robert Trent Jones Verder liggen Sotogrande, Valderrama, Guadalmina op slechts 15 minuten afstand.

 

Albatros

Malaga is gekend voor zijn schoonheid omdat het zich door een gevarieerd landschap met bergen omringend, de kustdepressie vormde de Guadalhorce en de valleien Guadalmedina, die als Malaga’s juweel staat bekend.

Eigenlijk, is Málaga de hoofdstad van La Costa del Sol en vormt een belangrijke industriële en toerisme hub voor het zuiden van Spanje. Bovendien dankzij zijn grote en moderne internationale luchthaven, is het ook een open deur naar de rest van de wereld Zittend op een heuveltop tussen Ronda mountais, de Costa del Sol en Gribaltar, is Casares één iof de mooiste dorpen in de provincie van Málaga, een feit is dat het de status van historisch-Artistiek in 1978 verdiende

Marbella azul of blauwe Marbella zijn is befaamd is door zijn beroemde marina, Puerto Banus Elk jaar is het de bestemming van grote aantallen toeristen van rond de wereld die voortdurend door Malaga.s distinctief milieu worden verrast. Het heeft prachtige mogelijkheden voor recreatie en competitie, dynamisch vermaak en nachtleven, internationale winkels en restaurants, spectaculaire seafront aan de rug van de bergen en over het algemeen omringt door de briljant blauwe achtergrond van de hemel


Ocean Lane Villas
Type A, ca 332 m2 woonoppervlakte ca 240 m2
Type B, ca 400 m2 woonoppervlakte ca 280 m2
Type C, ca 264 m2 woonoppervlakte ca 188 m2

Lokatie
Jomtien Beach aan de Oostkust van Thailand, op zo´n 300 tot 500 van het strand en 10 minuten rijden vanaf Pattaya Town. Dankzij strand, allerhande winkeltjes in alle soorten en maten, heerlijk eten en gezellig drinken en de gezellige uitgaansmogelijkheden in Jomtien en Pattaya kunt u heerlijk genieten.