Adres
Place 4 Kidz B.V., Wateringen

Place 4 Kidz B.V.
Veenbes 9
Wateringen
Zuid-Holland

www.place4kidz.nl


Trefwoorden: Indoor speeltuin, Kinderevenementen, Kinderfeestjes, Binnenspeeltuin, Schoolreisjes, Zaalverhuur, Familiefeesten, Kraamfeesten, Trampoline kooi, Kabelbaan

Rubrieken: Speeltoestellen, Speeltuinen

Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 10:00 - 17:00
Do 10:00 - 17:00
Vr 10:00 - 17:00
Za 10:00 - 17:00
Zo 10:00 - 17:00
Overige rubrieken:
Place 4 Kidz B.V., Wateringen

Place 4 Kidz B.V. in Wateringen: het leukste dagje uit met kinderen

Voor het leukste dagje uit met uw kinderen gaat u naar Place 4 Kidz. De kids kunnen zich uitleven in de indoor speeltuin met onder andere trampoline kooi, spinnenweb, kabelbaan, rodelbanen, glijbanen, ballenfonteinen en ballenschieters. Uw kinderen zijn uren zoet en kunnen heerlijk spelen in een veilige en overzichtelijke omgeving. De binnenspeeltuin is ook de perfecte bestemming voor schoolreisjes of kinderfeestjes: de kinderen vermaken zichzelf en worden voorzien van lekker drinken en snacks. Ook is zaalverhuur mogelijk bij Place 4 Kidz, voor bijvoorbeeld familiefeesten, kraamfeesten, of andere kinderevenementen.

 Place 4 Kidz B.V., Wateringen

Kinderfeestjes voor een onvergetelijke verjaardag

De stress van een kinderfeestje en de chaos die het achterlaat zijn overbodig als u kiest voor een verjaardag bij Place 4 Kidz. Zij nemen uw zorgen uit handen: de kinderen kunnen heerlijk spelen in de kabelbaan of trampoline kooi en worden tijdig voorzien van een verfrissend drankje en een snack. Als de groep groter is dan 50 personen kan het festijn ’s avonds langer doorgaan. Ook is het mogelijk de gehele zaal van 18:00 tot 00:00 af te huren. Place 4 Kidz is ook bij uitstek een ideale plek voor peuters – zij kunnen zich uitleven in de speciale peuterhoek met speelgoed passend bij hun leeftijd.

Schoolreisjes in de binnenspeeltuin

Geen leukere bestemming voor een schoolreisje dan een binnenspeeltuin. Bij Place 4 Kidz kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren in het speelparadijs. De kindvriendelijke, veilige en overzichtelijke omgeving maakt het een ideale plek om de kinderen vrij te laten spelen. Ook een heerlijke traktatie zoals diverse snacks - patat, chips, ijs en onbeperkt limonade - kunnen verzorgd worden. Voor de begeleiders wordt ook eten en drinken verzorgd. Zijn er mensen met een allergie? Aan iedereen wordt gedacht, zo zijn er bijvoorbeeld altijd glutenvrije opties. Voor schoolreisjes is de binnenspeeltuin op maandag en dinsdag open van 10:00 tot 18:00, met een minimum van 50 kids. 

Heerlijk dagje uit voor ouders en kinderen

Eerdere bezoekers zijn enthousiast over Place 4 Kidz in Wateringen. Niet alleen is het een fantastische plek voor kinderen: ouders kunnen ook prettig vertoeven. Zo schrijft een ouder:"De ruimte was afgehuurd voor een kinderfeestje door een vriendin. Leuke ruimte voor kinderen, maar ook voor de volwassenen. Erg naar ons zin gehad.” Ook de gratis parkeerplekken voor de deur maakt de locatie ideaal. Kom gerust langs voor:

  • Een dagje spelen
  • Een feestje
  • Of een schoolreisje

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken, of kom langs aan de Veenbes 9, in Wateringen

Place 4 Kidz B.V., Wateringen

 

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen