Regionaal zoeken
Adres
Logo
Zuliani's Gelato
Industrieweg 28
Zoetermeer
Zuid-Holland
Vind ons op: Facebook
Trefwoorden: IJskar huren, IJscoman huren, Bedrijfsfeest, Kinderfeestje, Italiaans schepijs, IJskar op locatie, Verjaardag, Bruiloft, Buurtfeest, IJsbakfiets huren
Locatie van Zuliani's Gelato in Zoetermeer
Overige rubrieken:
Zuliani's Gelato, Zoetermeer

Zuliani's Gelato, Zoetermeer

IJskar huren? Reserveer een ijskar met ijsschepper bij Zulianiís Gelato!

Wij van Zuliani's Gelato zijn gespecialiseerd in verhuur van ijskarren waarmee wij op locatie ambachtelijk Italiaans schepijs scheppen. Of u nu een personeelsfeest, bruiloft of een ander feest/evenement organiseert, uw gasten zullen versteld staan. Ons ambachtelijk gedraaide ijs gecombineerd met een van onze spontane ijsscheppers zullen van uw feest een onvergetelijke herinnering maken. De keuze is aan u, gaat u voor de hippe en trendy ijsbakfiets of gaat u voor de gezellige ijskar aanhanger.

Onze ijskarren

De ijsbakfiets
IJskar hurenEen van onze ijskarren is de hippe ijsbakfiets. Met zijn trendy en frisse uitstraling valt deze ijsbakfiets echt op! Het handige van deze ijskar is dat deze door een deuropening kan. Bij slecht weer is deze dus ook gemakkelijk binnen te plaatsen. Kortom, de hippe ijsbakfiets is voor ieder feest geschikt!

De ijskar aanhanger
De ijskar-aanhanger is de grote broer van de ijsbakfiets. Deze ijskar heeft een gezellige uitstraling en ziet er echt uit als een ijskraam. De kar is ideaal voor evenementen waar veel mensen op af komen! Beide karren zijn zowel geschikt voor kleine als voor grote feesten. Standaard worden beide karren geleverd met een ijsschepper, hoorntjes, bakjes, lepeltjes, servetten, spikkels en slagroom.

Ons ijs

IJscomanHet ijs dat wij scheppen is heerlijk, vers† en ambachtelijk gedraaid Italiaans ijs. Dit houdt in dat het bereidt wordt met verse volle melk en vers fruit. Het verse fruit wordt met de hand gesneden en verwerkt. Om de juiste structuur aan te brengen wordt er gebruik gemaakt van een Italiaanse ijsmachine. Deze zorgt er voor dat de verse volle melk en de verse ingrediŽnten met elkaar worden vermengt. Uiteindelijk wordt het ijs met de hand afgeslagen en is het eindresultaat een puur en ambachtelijk gedraaid ijsje. Keuze uit vanille, aardbei, chocolade, yoghurt, mango, stroopwafel, panna amarena, citroen en ciambella.

Zakelijk

SchepijsOnze ijskarren zijn zeer geschikt voor uw bedrijfsfeesten, promotionele doeleinden en/of andere zakelijke uitingen.
Wij zijn sterren in het afleveren van onze ijskar in uw bedrijfsstijl!

De hippe ijsbakfiets
De hippe ijsbakfiets is ideaal voor bedrijfsfeesten, promotionele doeleinden en/of andere zakelijke uitingen. Daarnaast kunnen wij het ijs in uw bedrijfstenue serveren. U levert het logo aan en wij regelen de rest.

De ijskar-aanhanger
De ijskar-aanhanger is ook perfect voor bedrijfsfeesten, promotionele doeleinden en/of andere zakelijke uitingen. De ijskar kunnen wij geheel in uw bedrijfsstijl afleveren. Lekker zakelijk dus! Door middel van magneetstickers en T-shirts kunnen wij geheel in stijl ijs serveren aan uw medewerkers/gasten/prospects.

Ben je geÔnteresseerd maar wil je eerst een offerte? Klik dan hier en maak voor jezelf een prijs. Het werkt heel inzichtelijk en je hebt gelijk geheel vrijblijvend een exacte prijsopgave:

Gelijk reserveren?
Vul dan je gegevens in via de volgende link en reserveer direct een ijskar met ijsschepper. Natuurlijk kunt ook telefonisch een reservering bij ons plaatsen.

Met gastvrije groet,

Stefano Zuliani

IJscoman

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.