Adres
Huis schilderen binnenkant - Schildersbedrijf Van Straalen, Vleuten

Schildersbedrijf Van Straalen
Madameperenlaan 71
Vleuten
Utrecht

www.vanstraalen-schilderwerken.nl
www.vanstraalen-renovlies.nl

Trefwoorden: Huis schilderen binnenkant, Glasvezelbehang, Renovliesbehang, Airless Latex spuiten, Structuurputz aanbrengen wandafwerking, Renovlies behanger, Renovlies specialist, Latex of sausen van muren, Plaatsen sierlijstwerk, Dubbel glas plaatsen

Rubrieken: Schildersbedrijven, Stukadoorsbedrijven, Behangers, Stucadoorsbedrijven, Behangersbedrijf

Overige rubrieken:
Schildersbedrijf Van Straalen, Vleuten

Schildersbedrijf Van Straalen in Vianen, professionele schilder en renovlies specialist in de regio Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele schilder in de regio? Wees welkom bij Schildersbedrijf Van Straalen uit Vianen. Als allround schilder bieden wij een breed scala aan diensten aan onze klanten. Naast uw huis schilderen binnenkant en buitenkant, kunt u ons als professionele schilder ook inschakelen voor airless latex spuiten, structuurputz aanbrengen als wandafwerking, latex of sausen van muren, plaatsen sierlijstwerk en dubbel glas plaatsen. Bovendien zijn wij inzetbaar als renovlies specialist. Onze deskundige renovlies behanger verzorgt uw glasvezelbehang en renovliesbehang volledig op maat voor strak afgewerkte muren. Voor de beste schilder en renovlies expert in Utrecht, Nieuwegein, De Meern, De Bilt, Woerden en Zeist; staat het team van Schildersbedrijf Van Straalen klaar om u van dienst te zijn.

Renovliesbehang Vleuten, Utrecht

Vakkundig schildersbedrijf in Vianen en omstreken

Bij Schildersbedrijf Van Straalen krijgt u te maken met een allround professioneel schildersbedrijf voor al uw schilderwerken. Omdat wij topkwaliteit garanderen, ontvangt u standaard een garantie van 2 jaar op uw buitenschilderwerken en 3 jaar op uw binnenschilderwerk. Onze communicatie is helder en duidelijk, zodat u van tevoren goed weet waar u prijstechnisch aan toe bent. Wij komen onze planning stipt op tijd na en zorgen voor een tijdige oplevering van uw project. Heeft u behoefte aan deskundig kleuradvies van een vakman? Ook dan helpen wij u graag.

Uw renovatievlies expert in de provincie Utrecht

Beschikt u over een oudere woning met verweerde muren? Dan komen wij graag bij u langs voor het aanbrengen van renovatievliesbehang of glasweefselbehang. Door het aanbrengen van dit type behang, geniet u van kras- en stootvaste muren die in elke kleurschakering voor u kunnen worden afgewerkt. Renovlies is een meer budgetvriendelijke oplossing dan stucwerk en gaat nieuwe scheurvorming in uw muren tegen. Uw muren zien er weer strak uit en gaten en scheuren zijn voortaan niet meer zichtbaar. Overigens is renovlies ook prima toepasbaar bij nieuwbouwwoningen.

Inzetbaar in de ruime omgeving rondom Vianen

Ons deskundige team is werkzaam in de ruime regio rondom Vianen. Zo werken wij in de plaatsen Zeist, Utrecht, Woerden, De Bilt, De Meern en Nieuwegein. Woont u op een andere locatie? Belt u ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Airless latex spuiten Vleuten, Utrecht

Offerte aanvraag / Contact opnemen