Regionaal zoeken
Adres
Logo
Mook Hoveniers
Ruysdaellaan 68
Nijkerk
Gelderland
Trefwoorden: Hovenier, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Tuinrenovatie, Vijveraanleg, Vijveronderhoud, Tuinadvies, Tuinontwerp, Tuinarchitectuur
Locatie van Mook Hoveniers in Nijkerk
Overige rubrieken:
Mook Hoveniers, Nijkerk

Werkwijze van Mook Hoveniers

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend startgesprek. We inventariseren uw wens of probleem en komen samen tot een plan van aanpak.

Tuinontwerp Mook hoveniers besteedt veel aandacht aan de ontwerpfase en de voorbereiding van de aanleg van uw tuin. Wij gaan creatief om met de ruimte die er is en leven ons in in uw wensen en stijl. Elke tuin is anders. En elke wens is anders. Bent u toe aan een nieuwe tuin? Wilt u eigenlijk zelf aan de slag. Maar weet u niet waar te beginnen? Wilt u een onderhoudsvriendelijke of juist kindvriendelijke tuin? Wij staan voor u klaar.

Mook Hoveniers is een kleine zelfstandige gepassioneerde hovenier met ruim twaalf jaar ervaring in onderhoud, aanleg, renovatie, advies en ontwerp van tuinen. Voor kwaliteit, service en een hovenier met liefde voor tuinen bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin staat duurzaamheid voorop. Wij werken nauwkeurig en zorgen voor een zeer nette uitvoering en afwerking. Waar nodig schakelen we de hulp in van derde, bijvoorbeeld bij bestrating of de aanleg van elektra. Tuinonderhoud Mook hoveniers is gespecialiseerd in het onderhouden van de bestaande tuin. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het snoeien en knippen. Wij onderhouden uw tuin op zo'n manier dat het leidt tot minder onderhoud.

Advies

Wij adviseren bij een juiste beplantingskeuze en stimuleren u om uw tuin te onderhouden. Mook hoveniers maakt gebruik van de modernste technieken en houdt de nieuwste producten en ontwikkelingen bij.

Renovatie

Wilt u uw tuin een nieuwe uitstraling geven? Of wilt u hier en daar grondig wat laten snoeien? Mook hoveniers verzorgt ook uw tuinrenovatie! Wij zien het als een sport dat u met een aantal kleine veranderingen, weer veel plezier beleeft aan dezelfde tuin.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.