Regionaal zoeken
Adres
Logo
Bas Boomverzorging
De Bult 3
Appelscha
Friesland
Trefwoorden: Boomverzorging, Bosopstand, Kappen, Snoeien, Rooien, Ontmantelen, Verwijderen, Opsnoeien, Opkronen, Vormsnoeien
Locatie van Bas Boomverzorging in Appelscha
Overige rubrieken:
Bas Boomverzorging, Appelscha

Bas Boomverzorging in de regio Appelscha en Arnhem

Bomen leveren schaduw, beschermen tegen licht, houden de bodem in goede staat en zijn bovendien erg mooi. Als er echter schade onstaat om welke reden dan ook kan dit alle voordelen die de boom bied verdringen. Uw huis komt in gevaar door zware taken die naar beneden dreigen te vallen. De vorm van de boom veranderd drastisch en vervult niet meer de functie waar ze origineel voor geplaatst was. Hier kunnen wij u als Bas Boomverzorging helpen om te zorgen dat het geheel weer in de mooiste staat terug keert. Van opkronen tot vormsnoeien, tot het verwijderen van een enkele zware tak die uw balkon het licht ontneemt tot het stapsgewijs ontmantelen van de gehele boom om uw tuin ruimer te maken.

Vooral in de binnenstad kan een boom snel te groot worden. Het snoeien of verwijderen van deze bomen vergt zorgvuldig manouvreren, zowel tijdens het snoeien als het wegslepen van het snoeiafval. We komen meestal met een team van een goed op elkaar ingewerkte grondman en een klimmer. Samen bepalen we de best te gebruiken methode en klaren de klus veilig en snel, en we laten de tuin of het plein weer netjes achter.

We komen graag langs, stellen een geheel op uw situatie aangepaste offerte op, en sturen deze zonder enige verdere verplichtingen naar u toe.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.