Adres
Tabbers & Partners B.V., Sprang-Capelle

Tabbers & Partners B.V.
Goudvink 51a
Sprang-Capelle
Noord-Brabant

www.tabbersenpartners.nl

Trefwoorden: Houten huis verven, Scandinavische woning schilderen, Houten woning onderhouden, Houtrot bestrijden, Houtbescherming, Scandinavische woning onderhoud, Scandinavische houten woning, Scandinavische woning glaszetten, Grenenhout onderhouden, Vurenhout onderhouden

Rubrieken: Houtconstructie, Houtbewerking, Woningaanpassingen, Algemene Burgerlijke en Utiliteitsbouw, Houtplaatmateriaal

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Tabbers & Partners B.V., Sprang-Capelle

Tabbers & Partners B.V., Sprang-Capelle

Bent u op zoek naar een vakkundig schilder voor uw Scandinavische houten woning? Dan bent u bij ons van Tabbers & Partners B.V. aan het juiste adres! U weet waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is om uw unieke woning goed te onderhouden. Het is dan ook zeer zeker aan te raden om hier een specialistisch onderhoudsbedrijf voor in te schakelen, zoals Tabbers & Partners. Wij zijn uw ideale partner voor deze werkzaamheden. Uw woning wordt op een duurzame manier tot in detail onderhouden, geïnspecteerd en verzorgd.

Werkzaamheden Tabbers & Partners B.V.

  • Schilderwerk: Wij van Tabbers & Partners zijn uw specialist op het gebied van allerlei soorten schilderwerk en verschillende wandafwerkingen. Met name ligt onze specialiteit in het schilderwerk voor Scandinavische houten woningen. Tevens verzorgen wij ook het onderhoud-schilderwerken en renovatieprojecten. Wij komen ook graag bij u langs om u van een kleuradvies te voorzien.

  • Scandinavische woningen: Tabbers & Partners onderhouden uw Scandinavische houten woning en verrichten uw professioneel schilderwerk. Daarnaast verzorgen wij de algehele inspectie van uw ruimte of woning. Hierbij wordt gekeken naar het onderhoud, de kwaliteit van de verf en de bouwkundige staat. Ook het skelet/bouwconstructie wordt onder de loep genomen.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
 
Tabbers & Partners B.V
Offerte aanvraag / Contact opnemen