Regionaal zoeken
Adres
Logo
Dönerix Hengelo BV
Burgemeester Jansenplein 44
Hengelo
Overijssel
Trefwoorden: Broodjeszaak, Döner, Lahmacun, Grillroom
Rubrieken: Restaurants
Locatie van Dönerix Hengelo BV in Hengelo
Overige rubrieken:
Dönerix Hengelo BV, Hengelo

WELKOM BIJ DÖNERIX FASTFOOD RESTAURANTS

Dönerix is gespecialiseerd in het bereiden van verse authentieke Mediterrane kebab met een grote smaak sensatie. We gebruiken de meest verse locaal geproduceerde groenten en 100% Nederlands kwaliteitsvlees.
We maken met liefde de beste kebab, die in je persoonlijke wensen voorzien. Kom langs en probeer vandaag nog een van onze kebabs, je zult blij zijn dat je bent gekomen! Dönerix is op zoek naar mensen zoals jij. Mensen met ambitie en het verlangen te slagen.
* Ben je op zoek naar een franchise formule die leuk, dynamisch, interessant en super makkelijk uit te voeren is? * Wil je een bedrijf dat je uit kunt breiden terwijl je nog tijd overhoudt voor andere activiteiten?
Als dit zo is, bel ons! We zijn op zoek naar fantastische mensen die geld willen verdienen en plezier willen maken.
Onze visie is het verstrekken van makkelijk te beheren systemen, een traditioneel product assortiment en uitstekende opbrengsten uit investeringen. Wij willen voorzien in verse en smakelijke kebab gecombineerd met uitstekende klantenservice in Nederland en de hele wereld.
Als je graag je eigen bedrijf runt, plezier wilt hebben met een prima team van mensen achter je en wilt profiteren van de financiële voordelen van een gevestigde reputatie, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.