Regionaal zoeken
Adres
Logo
GFBodyandNature
Old Ruitenborgh 108
Hengelo
Overijssel
Trefwoorden: Parfum, Wellnessproducten, Beautybranche, Wellness, Beautyproducten, Bruidskettingen, Sieraden, Bruidsboeketten, Interieurparfum
Locatie van GFBodyandNature in Hengelo
Overige rubrieken:
GFBodyandNature, Hengelo

Direct te bestellen online

GFBodyandNature is werkzaam in de beauty- en wellnessbranche en verkoopt aromatische producten van exclusieve, hoogwaardige kwaliteit. De producten worden gemaakt op natuurlijke basis en zijn zuiver, plantaardig en etherisch.

Gespecialiseerd in wellness interieurparfum hebben zij 34 soorten in hun assortiment. Van de bij ieder welbekende geuren, tot aan een aantal enkel in BraziliŽ te verkrijgen geuren. Voor de lekkerste bad- en douche artikelen en heerlijk geparfumeerd water (kledingparfum) kunt u hier terecht. De wellness interieurgeuren werken helend voor lichaam en geest en verwijderen onaangename luchtjes en bacteriŽn uit uw interieur.

Al deze artikelen bevorderen uw geestelijke, spirituele en lichamelijke welzijn. Verder hecht GFBodyandNature er belang aan dat alles op een natuurvriendelijke manier wordt bewerkt en geproduceerd. Alle artikelen zijn afkomstig uit het Braziliaanse Amazonegebied, waar in 2002 de leverancier van GFBodyandNature startte. Binnen enkele jaren groeide het bedrijf uit tot een groot bedrijf, dat in heel BraziliŽ en omstreken bekend is.

In BraziliŽ wordt een product van hoge kwaliteit vervaardigd in harmonie en met respect voor de natuur. Er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en alles wordt ingezet om een product te verkrijgen dat puur natuur is. De ontwikkeling van nieuwe parfum vindt plaats in een laboratorium, in lijn met de normen van de Braziliaanse gezondheidszorg. De productie, verpakking en distributie gebeuren op een effiŽnte manier, dat resulteert in een product van zeer hoge kwaliteit.

Voor aanstaande bruiden heeft GFBodyandNature een speciale bruidsgeurenlijn en vele andere diverse geuren bestaande uit ongeveer 315 soorten. Het zijn eigen geuren, nieuwe exclusieve parfums uit Frankrijk Parijs, gemaakt in Grasse. De producten worden gemaakt op natuurlijke basis en zijn zuiver, plantaardig en etherisch en laten geen vlekken achter op kleding. Luxieuze flesjes in leuke verpakkingen. GFBodyandNature heeft 100ml /75ml geuren o.a. OriŽntaals/Kruidig/Fris/Zoet/Fruitig/Zwaar zoet en Bloemige geuren. Zeer Uniek en zeer voordelig! Voor iedereen toegankelijk! Met zeer goede adviezen, want GFBodyandNature is klantgericht en klantvriendelijk! U kunt ook bij ťťn van haar workshops/soirees bijwonen en is tevens ook actief bij beurzen en evenementen.

Cadeauverpakkingen

Bij GFBodyandNature bestaat de mogelijkheid om producten te laten inpakken als een leuk cadeau. U heeft keuze uit twintig soorten kant-en-klare cadeaupakketten in plastic. Tevens bestaat ook de mogelijkheid om een cadeaumand naar wens en smaak te laten maken. GFBodyandNature maakt cadeaus op maat voor ieders budget.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.