Adres
Sikma  Advies en Installatie Bedrijf, Heerenveen

Sikma Advies en Installatie Bedrijf
Weegbree 4
Heerenveen
Friesland

06-29012233

www.sikma-handelsonderneming.nl
www.sikmaadvies.nl
www.sikmaadvieseninstallatie.nl


info@sikmaadvies.nl
info@sikmaadvieseninstallatie.nl

Trefwoorden: Inbraak beveiliging, Brandbeveiliging, Alarminstallatie, Heerenveen, Alarmsystemen, Toegangscontrole, Bewakingscamera, Harddiskrecorder, Elektra Heerenveen, Beveiligingscamera

Rubrieken: Beveiliging, Alarminstallaties, Camera- bewaking, Inbraakbeveiliging, Elektra Installaties's

Overige rubrieken:
Sikma Advies en Installatie Bedrijf, Heerenveen

Sikma Handelsonderneming

Bij Sikma Handelsonderneming kunt u terecht voor voordelige draadloze inbraakcentrales van Visonic en Jablotron.

Een voordelige draadloze inbraak-set: de powermax + met ingebouwde kiezer voor doormelding naar uw eigen mobiele telefoon of naar landelijke meldkamers. De centrale is NCP goedgekeurd zodat aansluiting op landelijke meldkamers geen probleem is .

De centrale (set) kan geleverd worden voor de prijs van  € 325,00 incl btw (excl installatie)De powermax pro inbraak-centrale, indien u meerdere functies verlangt van de centrale. Een van de voordelen van de pro-versie is dat op de afstandsbediening (keyfop) kan worden uitgelezen of de centrale uit- of ingeschakeld is. Neem voor meer voordelen van deze centrale contact met ons op .

De centrale (set) kan geleverd worden voor de prijs van € 425,00 incl btw (excl installatie)


Wilt u een draadloos alarmsysteem voor uw woonhuis of bedrijf met veel mogelijkheden? Dan is de centrale Jabloton Oasis een zeer geschikte. Natuurlijk is ook deze centrale NCP-goedgekeurd en bezit deze alle mogelijkheden van de Powermax Pro centrale, met  vele extra mogelijkheden. Neem contact met ons op indien u de vele voordelen van deze centrale wilt weten.

De centrale (set) kan geleverd worden voor de prijs van € 599,00 incl btw (excl installatie)


Een inbraak centrale voor installaties voor de hogere risico klassen voor winkels en bedrijven. De centrale is geschikt voor max 48 zones en 8 secties. Modulair is de centrale uit te breiden met bijvoorbeeld meerdere bediening tablo's voor het inschakelen van de (deel) secties.

De centrale kan uitgevoerd worden met een led, lcd of grafisch (touch) bediendeel. Door gebruik van een touch tablo, eventueel in combinatie met een  prox-functie, verminderen aanmerkelijk de bedieningsfouten.

De centrale kan geleverd worden voor € 1059,10 excl btw (excl installatie).

Werkgebied: Camera-apparatuur, Elektra groepenkast, Heerenveen, Friesland.

Offerte aanvraag / Contact opnemen