Adres
Speelse Hond, Haarlem

Speelse Hond
Briandlaan 42
Haarlem
Noord-Holland

www.speelsehond.nl


Trefwoorden: Hondentraining, Puppy Cursus, Probleemgedrag, Vervolgcurcus, Gehoorzaamheid, Hondentraining thuis, Haarlem

Rubrieken: Hondentraining en hondenscholen, Hondentraining

Overige rubrieken:
Speelse Hond, Haarlem

Speelse Hond

Speelse Hond geeft gehoorzaamheidstrainingen bij u thuis of in het park bij u in de buurt op een positieve manier, de zogenaamde clicker methode.

Waarom bij u thuis of in het park bij u in de buurt? In een vertrouwde omgeving zal uw hond sneller reageren op de basis-commando's en zich natuurlijker gedragen. Mocht er zich onverhoopt toch een stress-situatie voordoen, dan zal uw hond sneller tot rust komen.

Eerst vindt er een intakegesprek plaats, een voor u en uw hond, en wordt er een op maat gemaakt trainingsprogramma gemaakt. Dit zodat u en uw hond alle aandacht krijgen en er sturing plaats kan vinden waar en wanneer nodig is.

Iedere hond heeft een eigen karakter en net als bij mensen zijn sommige karakters makkelijker dan andere. En hoewel het bij mensen vaak moeilijk is het karakter positief te veranderen, is dat bij honden wel mogelijk. De Speelse Hond voert de lessen met geduld en op pragmatische wijze uit en gaat in alle gevallen voor een optimaal resultaat.

De Speelse Hond geeft dan ook trainingen aan alle honden(rassen) en maakt geen onderscheid in kleine en grote honden. Iedereen is welkom!

Wat heeft u nodig?

* Gewone halsband leer, nylon
* Riem van 1.50 m tot 2.00 m
* Beloningsnoepjes
* Speeltje