Adres
Grondbedrijf Frans Zaal junior, Vinkeveen

Grondbedrijf Frans Zaal junior
Demmerik 56
Vinkeveen
Utrecht

www.franszaal.nl

Trefwoorden: Hardhoutenvlonders Grondwerken, Graafwerkzaamheden,Steigers, Loonwerken,Mini graafverhuur, Sloopwerken Drainagepaardenbak, Baggerwerkzaamheden,Bestrating

Rubrieken: Grondverzetbedrijven, Baggerwerken, Waterbouwkundige werken

Overige rubrieken:
Grondbedrijf Frans Zaal junior, Vinkeveen
Frans Zaal jr. is een familiebedrijf van turfbaggeraars en kraanmachinisten in Vinkeveen. Het bedrijf is al actief sinds 1932 waarbij de gedegen vakkennis van opa Fransiscus Zaal op zoon Fransiscus Zaal en kleinzoon Fransiscus Zaal jr is doorgegeven. Frans Zaal jr. is heden ten dage een deskundig baggeraar met ruim 27 jaar ervaring.
Met ons baggerschip van 22x4,2 meter, voorzien van een 10 meter lange, verlengde giek, kan tot een maximale diepte van 7 meter worden gebaggerd. het schip heeft een beunbak van 60m² voor vervoer van natte bagger. Indicatief mosteren van slib en bagger is in Nederland verplicht. Wij kunnen voor u alle benodigde vergunningen en ontheffingen voor baggeren regelen bij gemeente, Waternet en HAVIK.
Vervuild slib en bagger kunnen door ons worden afgevoerd via dicht en goedgekeurd transport naar een baggerdepot en ook kunnen wij schone grond leveren indien nodig.
Damwandbeschoeingen en aanmeersteigers worden gebouwd in kleinschalige waterbouwkundige projecten. U kunt foto's van ons recente werk vinden onder het kopje “Projecten” op onze site.
Frans Zaal jr bouwt zelf en gebruikt hiervoor milieu vriendelijke producten, goed hardhout zoals Bankirai wordt gebruikt voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van jachthavens en kleine waterbouwkundige projecten.
Neem contact op Monique Zaal voor een vrijblijvende offerte via tel. 06-428 142 69
Offerte aanvraag / Contact opnemen