Regionaal zoeken
Adres
Logo
Grieks Specialiteitenrestaurant Parthenon
Dorpsstraat 17
Zoetermeer
Zuid-Holland
Trefwoorden: Recepties, Gratis parkeren, Bruiloften, Muziek, Restaurant, Saladebar, Ouzo, Grieks restaurant
Locatie van Grieks Specialiteitenrestaurant Parthenon in Zoetermeer
Overige rubrieken:
Grieks Specialiteitenrestaurant Parthenon

Grieks Specialiteitenrestaurant Parthenon, Zoetermeer

OuzoIn een geheel nieuwe entourage nemen Sakis en Maria u graag mee op een culinaire reis. Laat u verrassen en verwennen door onze heerlijke Griekse gerechten, waarbij kruiden, specerijen, olijfolie en heerlijke wijn de hoofdingrediënten zijn.

Parthenon heeft zijn deuren voor u geopend in 1987 en was daarmee het eerste Griekse restaurant in Zoetermeer. In de Griekse mythologie staat Parthenon voor inspiratie, sprankelend en verrassend als de oergodin van het Parthenon te Athene.

In samenwerking met ons interieurbouwer Millon art studio is een sfeer gecreëerd waarbij u zich op uw vakantie waant, de golven hoort en de koele zeewind voelt, ervaar de heerlijke ontspannende Griekse sfeer, in combinatie met de mooie gerechten van de chef-kok en zijn team.

We willen u “Parthenon” laten “proeven” en uw smaakpapillen prikkelen. Maria en haar team koken traditionele en creatieve Griekse gerechten. Parthenon is een ervaring. Je moet het proeven en meemaken. Wij nodigen u mee uit op een culinaire reis.

U kunt reserveren per telefoon. Grieks Specialiteitenrestaurant Parthenon is ook gevestigd in Vleuten, in winkelcentrum Vleuterweide.

Saladebar

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.