Regionaal zoeken
Adres
Logo
M.A.B. Dienstverlening
Dokter Wallerstraat 54
Rhenen
Utrecht
Trefwoorden: Woningen huurklaar maken, Glazenwasser, Glazenwasser ZZP'er, Schoonmaakbedrijf, Kantoorpanden reinigen, Kantoor reiniging, Bouwoplevering, Bedrijf in bouwoplevering
Locatie van M.A.B. Dienstverlening in Rhenen
Overige rubrieken:
M.A.B. Dienstverlening, Rhenen

M.A.B. Dienstverlening, Rhenen

KantoorreinigingM.A.B. Dienstverlening is een jong en dynamisch schoonmaakbedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wij werken doelmatig, oplossingsgericht en efficient en nemen u graag de zorg voor het schoonmaken van uw werkomgeving uit handen.

U kunt M.A.B. dienstverlening inzetten op alle mogelijke onderhoudstaken aan uw bedrijf die u zich maar kunt wensen, zodat u zich volledig aan uw bedrijfstaken kunt wijden. U krijgt van ons een oplossing op maat volledig afgestemd op uw wensen en behoeftes.

Diensten

M.A.B. Dienstverlening biedt de volgende diensten aan:

  • Schoonmaak en Onderhoud
  • Glas- en gevelonderhoud
  • Specialistisch onderhoud
  • Services
  • Vloeronderhoud

M.A.B. Dienstverlening werkt uiterst hygiŽnisch en maakt enkel gebruik van eco-vriendelijke materialen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar in onder meer de plaatsen Venendaal, Utrecht, Arnhem en Wageningen.

Glazenwassersbedrijf

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.