Regionaal zoeken
Adres
Logo
Infraligne
Lageham 1
Dongen
Noord-Brabant
Trefwoorden: Afslanken, Voedingsadvies, Schoonheidssalon, Bewegen, Proteinedieet, Gezond, Verantwoord, Noord-Holland, Sporten, Slank
Locatie van Infraligne in Dongen
Overige rubrieken:
Infraligne, Dongen

IK BEN EEN VROUW | IK BEN EEN MAN
meet


Tijdens de analyse wordt er GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde cm-garantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt het fit- en gezondheidscentrum een evenredig deel van de kuurkosten terug.
beweeg

In de InfraLigne-cabines met infraroodwarmte-straling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spier- oefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie). Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten worden ontlast. De infrarood-warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.
leef

Onze diŽtiste werkt een veilig, gezond en natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme. Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid..

Infrarood?

Uit medische studies is gebleken dat het uitoefenen van fysieke inspanningen in combinatie met infraroodstraling een gunstig effect heeft op de doorbloeding en de stofwisseling in de spieren en het onderhuids weefsel.

Dit resulteert onder andere in:

* een betere vetverbranding
* minder pijnlijke spieren en gewrichten
* gunstig voor hart en bloedvaten
* stimulans voor de stofwisseling
* betere afvoer van afvalstoffen
* vermindering van cellulitis
* snellere genezing van huidletsels

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.