Adres
SR Advies & Begeleiding, Alblasserdam

SR Advies & Begeleiding
Ruysdaellaan 31
Alblasserdam
Zuid-Holland

www.sradvies.nl

Rubrieken: Gevelreiniging, Reinigingsdiensten, Geveltechniek, Reiniging en Reinigingsdiensten

Overige rubrieken:
SR Advies & Begeleiding, Alblasserdam

SR Advies & Begeleiding - Alblasserdam


Voor bedrijven en particulieren.

Werkzaam in Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant Rotterdam en Amsterdam.

Advisering

Wij kunnen u adviseren bij het maken van reinigingsplannen voor het reinigen van opstallen voor meerjaren onderhoud maar ook na brand- en of waterschade. Gevelreiniging of het reinigen van machines en inventarissen alsmede technisch reconditioneren van elektronica en fijn mechanica.

Bestekken schrijven:

Wij kunnen voor uw reinigingsprobleem bestekken schrijven waarbij we eventueel ook de algehele aanbesteding naar aanbieders kunnen verzorgen. Hierbij kunnen wij als onafhankelijke intermediair voor u optreden en selecteren op vooraf gezamenlijk bepaalde criteria.

Project begeleiding:


U kunt ons inhuren als projectbegeleider voor grote reinigingsprojecten zodat u zelf bezig kunt blijven met uw core business waarbij wij namens opdrachtgever zorgen voor rapportages van inzet medewerkers, materiaal, materieel, produktieuren , kwaliteitscontroles, vergaderstukken enz

Opleidingen:

Tevens kunnen wij custum made opleidingen verzorgen welke we direct laten aansluiten op uw situatie waarbij we een gezonde mix van theorie, praktijk , veiligheid en milieu in uw directe omgeving instrueren.

Kwaliteits controle:

Wij kunnen voor u als onafhankelijke partij tijdens een project de kwaliteits metingen verrichten conform de gemaakte afspraken in het bestek uiteraard inclusief volledige rapportage en lijst van gebreken of onvolkomenheden.

Projecten

Tijdens specialistische reinigingsprojecten is het mogelijk ons in te huren voor de begeleiding en advisering tijdens het project onze specialisten staan u bij met raad en daad en verzorgen alle benodigde papieren zoals werkvergunningen, pasjes medewerkers urenregistratie enz.

Door onze jarenlange ervaring met dit soort projecten maakt u automatisch gebruik van onze kennisbank waarbij we veelal vaak eerder gemaakte fouten of problemen waar men tegenaan loopt vooruit herkennen en oplossen of omzeilen zodat uw project geen tijdverlies oploopt en er geen onnodige kosten worden gemaakt.

Wij zorgen tijdens de werken voor een juiste vastlegging en breiden hiermee ook de kennisbank verder uit waarvan u in de toekomst weer voordelen uit kan trekken.

Interim management

Voor specialistische reinigingsbedrijven kunnen wij als interim manager optreden bij ziekte van uw specialist of tijdens een langlopend werk of gewoon bij een eventuele reorganisatie waarbij u tijdelijk behoefte heeft aan een leider welke het voorwerk kan doen voor uw nieuwe management.

Offerte aanvraag / Contact opnemen