Regionaal zoeken
Adres
Logo
R. Stijntjes Timmerwerken
Kraakselaan 69
Doesburg
Gelderland
Trefwoorden: Verbouwingen, Renovatiewerken, Tegelzettersbedrijven, Timmerbedrijven, Vloeren, Isoleren, Doesburg, Gelderland
Locatie van R. Stijntjes Timmerwerken in Doesburg
Overige rubrieken:
R. Stijntjes Timmerwerken, Doesburg

R. Stijntjes Timmerwerken

R. Stijntjes Timmerwerken is de eenmanszaak van Roy Stijntjesis en hét adres in Oost-Nederland voor het verbouwen en/of renoveren van uw woning of bedrijfspand. Met de beschikking over veel productkennis, is R. Stijntjes Timmerwerken zeer breed inzetbaar.

Voor al uw vragen betreft renovatie, verbouw, afbouw en onderhoud bent u hier aan het juiste adres. Te denken valt aan het maken of plaatsen van keukens, het plaatsen van een dakraam, het vernieuwen en/of isoleren van een kap en het maken van een uitbouw, maar ook aan tegel- en metselwerkzaamheden van een toilet, keuken of badkamer. Ook het vernieuwen van plafonds en het plaatsen van nieuwe kozijnen of ramen en deuren, inclusief enkel- of dubbelglas, behoort tot de specialismen van R. Stijntjes Timmerwerken.

Diensten

In de praktijk kan een verbouwing van uw bestaande pand een uitstekend alternatief blijken te zijn voor bijvoorbeeld nieuwbouw of verkoop. Deze verbeteringen verhogen uw woon- of werkcomfort!

Meer informatie vindt u onder de volgende links:

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.