Adres
Pronails, Barneveld

Pronails
Anthonie Fokkerstraat 29 B
Barneveld
Gelderland

www.professionails.com/nl-nl/training/list

Trefwoorden: Nagelstudio, Acrylnagels, Gelnagels, Manicure, Pedicure, Opleidingen intern extern, Cosmetica, Nagelstyliste, Nail-art, Distributeurs

Rubrieken: Nagelstudio, Pedicure, Nagel opleidinginstituut

Overige rubrieken:
Pronails, Barneveld

Professionails

Professionails is een privéonderneming met Paul Parein als zaakvoerder en Catherine Claus als partner en creatieve persoonlijkheid achter het merk Professionails.

Zij zijn experts in nagel-, hand- en voetverzorgingen voor professionele hand- en voetverzorgsters en nagelstylisten. Het merk Professionails combineert hoge kwaliteit met trendy producten en uitstekende opleidingen. In het uitgebreide gamma vindt de professional alles wat hij nodig heeft om klanten een uitstekende service te bieden.

Het plezier van een goede handverzorging is een verwennerij die elke vrouw en man verdient. Nagels kunnen nu versterkt en verlengd worden, terwijl de natuurlijke nagel wordt gerespecteerd. Op deze manier krijgt u de handen waar u altijd al van droomde.

Professionails biedt voor elk nagelprobleem een specifieke oplossing. De website is een belangrijke bron van informatie. Paul Parein en Catherine Clause nodigen u dan ook uit om deze regelmatig te bezoeken, zodat u steeds op de hoogte blijft van de nieuwste producten en de laatste nieuwtjes.