Regionaal zoeken
Adres
Logo
Priscilla Dielen Fotografie
Snelliusstraat 7
Tilburg
Noord-Brabant
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Fotograaf, Newborn fotografie, Fotografie, Newborn fotoshoot, Kinderfotografie, Zwangerschaps fotoshoot, Zwangerschapsfotografie, Cakesmash fotoshoot, Cakesmash fotografie, Verjaardags fotoshoot
Locatie van Priscilla Dielen Fotografie in Tilburg
Overige rubrieken:
Priscilla Dielen Fotografie, Tilburg

Priscilla Dielen Fotografie, Tilburg

Kleine kinderen worden snel groot. Priscilla Dielen is gespecialiseerd in kinderfotogafie. Van een new born shoot tot een family shoot, ik leg alle momenten voor u vast. De foto´s worden gemaakt in de studio waardoor het licht altijd goed is.

Mogelijkheden:

  • New Born fotografie: Een pasgeboren kindje is zo bijzonder! Wij leggen dit moment graag voor u vast. De shoot vindt plaats binnen de eerste 15 dagen, het kindje slaapt dan nog veel en kan ook tijdens de shoot doorslapen. Natuurlijk kan er ook een gezinsfoto gemaakt worden.
  • Belly shoot: Natuurlijk behoort ook een fotoshoot tijdens de zwangerschap tot de mogelijkheden. Een mooie herinnering aan de zwangerschap en ook leuk voor een geboortekaartje. De shoot wordt meestal tussen de 34 en 36 weken gedaan.
  • Kids shoot: Kom met de kids langs voor een leuke kindershoot. Alle leeftijden hebben hun eigen charme. Natuurlijk kunnen jouw kinderen ook samen op de foto.
  • Family shoot: Met het hele gezin samen op de foto zorgt altijd voor mooie plaatjes. Ik maak foto's in de studio zodat er altijd een goede belichting is. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.
  • Communiereportage: Een bijzonder moment voor u en uw kind. Wij leggen de dag graag voor u vast.
  • Bevallingsreportage: Een mooie herinnering aan de geboorte is een bevallingsreportage
  • Geboortekaartjes en uitnodiging: wij kunnen ook geboortekaartjes of uitnodigingen met een foto voor u ontwerpen.

Benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem dan gerust contact op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.