Adres
Zwangerschapsfotografie - Priscilla Dielen Fotografie, Tilburg

Priscilla Dielen Fotografie
Snelliusstraat 7
Tilburg
Noord-Brabant

www.pdielenfotografie.com

Trefwoorden: Fotograaf, Newborn fotografie, Fotografie, Newborn fotoshoot, Kinderfotografie, Zwangerschapsfotoshoot, Zwangerschapsfotografie, Cakesmash fotoshoot, Cakesmash fotografie, Verjaardagsfotoshoot

Rubrieken: Fotografie, Fotostudio's, Fotozaken, Bruidsfotografie, Foto's - Bruids- en Bedrijfsreportages

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Priscilla Dielen Fotografie, Tilburg

Priscilla Dielen Fotografie in Tilburg voor newborn forografie, kinderfotografie, zwangerschapsfotografie en meer

Kleine kinderen worden snel groot. Priscilla Dielen is gespecialiseerd in kinderfotografie. Van een newborn fotoshoot tot een family shoot, ik leg alle momenten voor u vast. De foto´s worden gemaakt in de studio waardoor het licht altijd goed is. Als professioneel fotograaf zorg ik voor het perfecte kiekje. U kunt onder andere terecht voor een zwangerschapsfotoshoot, een cakesmash fotoshoot, of een verjaardaagsfotoshoot. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Mogelijkheden fotografie Tilburg:

  • Newborn fotografie: Een pasgeboren kindje is zo bijzonder! Wij leggen dit moment graag voor u vast. De shoot vindt plaats binnen de eerste 15 dagen, het kindje slaapt dan nog veel en kan ook tijdens de shoot doorslapen. Natuurlijk kan er ook een gezinsfoto gemaakt worden.
  • Zwangerschapsfotoshoot: Natuurlijk behoort ook een fotoshoot tijdens de zwangerschap tot de mogelijkheden. Een mooie herinnering aan de zwangerschap en ook leuk voor een geboortekaartje. De shoot wordt meestal tussen de 34 en 36 weken gedaan.
  • Kinderfotografie: Kom met de kids langs voor een leuke kindershoot. Alle leeftijden hebben hun eigen charme. Natuurlijk kunnen jouw kinderen ook samen op de foto.
  • Family shoot: Met het hele gezin samen op de foto zorgt altijd voor mooie plaatjes. Ik maak foto's in de studio zodat er altijd een goede belichting is. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.
  • Communiereportage: Een bijzonder moment voor u en uw kind. Wij leggen de dag graag voor u vast.
  • Bevallingsreportage: Een mooie herinnering aan de geboorte is een bevallingsreportage
  • Geboortekaartjes en uitnodiging: wij kunnen ook geboortekaartjes of uitnodigingen met een foto voor u ontwerpen.

Ik ben een zeer breed gespecialiseerde fotograaf: van kinderfotografie tot zwangerschapsfotografie. Benieuwd wat ik voor u kan doen? Neem dan gerust contact op.

newborn fotoshoot

Offerte aanvraag / Contact opnemen