Adres
Lormans Media, Tzum

Lormans Media
Nieuwbuurtsterweg 11
Tzum
Friesland

www.lormansmedia.nl

Trefwoorden: Bedrijfsfilm, Bruiloft laten filmen, Videograaf bruiloft, Fotoschoot, Portret op maat, Trouwfilm, Cameraman, Bedrijfsfilm laten maken, Videomontage

Rubrieken: Foto en Video, Fotograaf

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Lormans Media, Tzum

Lormans Media, Tzum.

U zoekt een professioneel bedrijf voor uw bedrijfsfilm, productvideo, instructievideo of een andere soort online video? Neemt u dan contact op met Lormans Media. Naast video's kunt u ook bij ons terecht voor foto's. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrijfs-, trouw-, architectuur-, sport-, portret-, of een familiereportage. Daarbij houden wij kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel.

Fotograaf Britt is zaakvoerder van Lormans Media

Portretfotografie

Voordat we beginnen met een opdracht overleggen we uw wensen en eisen. Op die manier weten we waar we op moeten letten en wat voor u belangrijk is. Daarbij baseren wij ons naar de doelgroep, de vorm en vormgeving, het bereik en de kosten.

Wie is Lormans Media?

Uw fotograaf is Britt. Zij is freelance video- en fotograaf en studeerde in 2015 af aan het Friesland College. Tijdens haar opleiding ontwikkelde zij haar liefde en passie voor beeld steeds verder en heeft zij veel ervaring opgedaan.

Wilt u meer over ons weten of meer informatie over mijn video's en foto's? Bekijk ons portfolio op de website of neem vrijblijvend contact met ons op.


Offerte aanvraag / Contact opnemen