Adres
Studio Damon Photography, Wassenaar

Studio Damon Photography
Langstraat 20
Wassenaar
Zuid-Holland

www.studiodamon.nl

Trefwoorden: Trouwreportages, Potretreportages, Bedrijfsreportages, Groepsreportages, Productreportages, Modereportages, Locatiereportages, Foodreportages, Interieurreportages, Architectuurreportages

Rubrieken: Fotografie, fotografen, Fotostudio

Overige rubrieken:
Studio Damon Photography, Wassenaar

https://www.uw-adres.nl/_images/upl/426000/foto2.jpg

Damon Pijlman (1979) is fotograaf met hart en ziel. Zijn beelden moeten iets vertellen. Hij is altijd op zoek naar dat ene, magische moment om voor altijd vast te leggen.

Na de fotovakschool in Apeldoorn en Amsterdam, deed Damon Pijlman werkervaring op als reclamefotograaf bij een gerenommeerde reclame fotostudio in Leiden. Daarna specialiseerde hij zich als portret- en locatiefotograaf bij een bekende fotostudio in Wassenaar. Sinds het voorjaar van 2006 is hij zelfstandig met een eigen studio in Wassenaar en heeft hij zich verder gespecialiseerd in verschillende vakgebieden van de fotografie. Zijn gepassioneerde manier van werken is zichtbaar in de foto's die hij maakt. Hij weet tijdens zijn studio- en locatieproducties altijd nèt het onzegbare te fotograferen, dat wat sfeer en warmte maakt. Dat wat kwaliteit is.

Studio Damon Photography Specialties:

trouwreportages 
portretfotografie
bedrijfsfotografie
groepsfotografie
productfotografie
modefotografie
locatiefotografie
food fotografie
interieurfotografie
architectuurfotografie
Modern Art fotografie

https://www.uw-adres.nl/_images/upl/426000/foto.jpg

Offerte aanvraag / Contact opnemen