Regionaal zoeken
Adres
Logo
Veelste lekker
Averdijk 84
Rotterdam
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Foodtruck, Vers eten, Lunch
Openingstijden:
Ma: 09:00 - 02:00
Di: 09:00 - 02:00
Wo: 09:00 - 02:00
Do: 09:00 - 02:00
Vr: 09:00 - 02:00
Za: 09:00 - 02:00
Zo: 09:00 - 02:00
Locatie van Veelste lekker in Rotterdam
Overige rubrieken:
Veelste lekker, Rotterdam

Veelste lekker, Rotterdam

Foodtruck Veelste lekker zorgt voor een smaakexplosie, waar ze ook komen. Denk hierbij aan gerechten in South American Style, met invloeden uit Mexico, Colombia en Brazilië. Naast de kruidige gerechten, zijn we ook heel goed in zoete gerechten. Met onze mintgroene truck rijden we door heel Nederland, om mensen te laten genieten van onze smakelijke gerechten.

Catering

Organiseer je een feestje en ben je op zoek naar lekker en origineel eten? Bij Veelste lekker heb je de keuze uit verschillende menu's met 4 of 6 gangen. Het 4- gangen assortiment is met ondere andere saté, chili con carne, broodje hete kip, ragout pasteitje, zalm wrap of egg sandwich. We hebben ook een 4 gangen assortiment met vegetarische gerechten. Daarnaast hebben we ook verschillende zes gangen menu's en een hamburger menu.

Daarnaast zijn we regelmatig op festivals te vinden. Hier serveren we Arepas, een gerecht met maïsbrood, gekruide kip en uien. Daarbij serveren we een groentedip en tacochips.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.