Adres
Varen in de eilandspolder - Het Ouwe Land, De Rijp

Het Ouwe Land
Rechtestraat 106
De Rijp
Noord-Holland

www.hetouweland.nl

Trefwoorden: Fluisterboten te huur, Huren van fluisterboot, Bootverhuur de rijp, Boottochten eilandspolder, Fluisterboot huren, Verhuur van fluisterboten, Bootverhuur eilandspolder, Fluisterboot varen, Bootverhuur Noord-Holland, Varen in de eilandspolder

Rubrieken: Botenverhuur, Boten, Verhuur en Verhuurbedrijven

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Het Ouwe Land, De Rijp

Varen in de Eilandspolder? Bij Het Ouwe Land in De Rijp kunt u terecht voor bootverhuur in Noord-Holland

Wilt u varen in de Eilandspolder en een mooie fluisterboot huren? Dan kunt u terecht bij Het Ouwe Land voor bootverhuur in De Rijp. Het Oude Land heeft verschillende fluisterboten te huur. Zo kunt u boten huren die voorzien zijn van elektrische motoren. Met ongeveer een snelheid van 6 kilometer per uur vaart u rustig over het water. Door het huren van een fluisterboot, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de boottochten door de Eilandspolder. Zo ziet u het prachtige landschap en alles wat de natuur te bieden heeft in het 'oh zo mooie pittoreske De Rijp'. Kom dus genieten van de prachtige omgeving vanaf het water en schakel Het Ouwe Land in voor bootverhuur in de Eilandspolder, waarbij u terecht kunt voor de verhuur van fluisterboten. Voor meer informatie en/of reserveringen om een fluisterboot te varen kunt het beste even bellen of mailen, tot snel bij Het Ouwe Land, voor bootverhuur in Noord-Holland!

Bootverhuur De Rijp, Noord-Holland

Bootverhuur in De Rijp, prachtige boottochten Eilandspolder

Midden in het Noord-Hollandse platteland ligt een waterrijk gebied met grillig gevormde eilandjes. Bekend onder de naam "Eilandspolder". Eeuwenlang lag het als " 't Schermer Eylandt" tussen de nog onbedijkte meren Beemster, Schermer en Starnmeer. Kronkelende oude binnendijkjes verbinden hier de dorpen Graft, De Rijp, Schermerhorn en Groot-Schermer, Oost- en West-Graftdijk, Driehuizen en Noordeinde. 17e Eeuwse raadhuizen sieren Graft en De Rijp. Vooral De Rijp, volgens Leeghwater "Het beste dorp in Holland", kent een interessante geschiedenis. Dankzij de haringvisserij en de walvisvangst in de 17e en 18e eeuw, werd het een welvarend dorp. Wat terug te zien is aan de grote en rijke panden aan de Rechtestraat en Tuingracht. De Rijp was in die tijd één van de belangrijkste rederplaatsen van Holland. Geniet van de pachtige omgeving vanaf het water en schakel Het Ouwe Land in voor bootverhuur in de Eilandspolder, waarbij u terecht kunt voor de verhuur van fluisterboten.

Werkzaamheden Het Ouwe Land

  • Natuurtocht: Bij ons kunt u ook heerlijk genieten van de natuurtocht die ca. 2,5 uur duurt. Dit is een puzzelspeurtocht door de Eilandspolder in De Rijp. Herkent u  ook de flora en fauna aan de hand van bijgeleverde brochures? Heerlijk ontspannen, maar actief in een zeer mooie omgeving, wat wenst u nog meer? U krijgt schepnetjes meegeleverd om op ontdekking te gaan, en dit alles is in samenwerking met het instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN).

  • Kinderpartijtjes: Vanzelfsprekend kunt u voor uw kinderpartijtjes terecht bij Het Ouwe Land. Willen jij en je vriendjes lekker de weg proberen te vinden op het water? Kom dan voor een super spannende puzzeltocht op het water naar Het Ouwe Land.

  • Picknickmanden: Wij verzorgen voor u graag een picknickmand om onderweg of op een eiland lekker te kunnen eten en drinken. Ook is het mogelijk om voor het varen te genieten van een kopje koffie of thee met een gebakje of een lekkere koek dus aarzel niet en contacteer ons nu!

Heeft u zin gekregen in fluisterboot varen? Voor alle actuele prijzen en/of verdere informatie over bootverhuur Noord-Holland neemt u een kijkje op onze website. U komt toch ook snel een fluisterboot huren bij Het Ouwe Land? De Rijp en het mooie Eilandspolder wacht op u! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

 Varen in de eilandspolder De Rijp, Noord-Holland

Offerte aanvraag / Contact opnemen