Adres
Flexibele opvang - Sanne's Day-care, Lelystad

Sanne's Day-care
Kamp 1717
Lelystad
Flevoland

www.sannesday-care.nl

Trefwoorden: Flexibele opvang, Kinderen, Gastouder, Nanny, Lelystd, Kinderopvang van 0 tot 2 jaar, Gastouderopvang, Kinderopvangverblijf

Rubrieken: Kinderopvang, Kinderdagverblijven, Gastouderopvang, Naschoolse opvang

Overige rubrieken:
Sanne's Day-care, Lelystad

Sanne's Day-Care in Lelystad, voor een flexibele opvang met alle aandacht voor het kind

Bent u op zoek naar een kinderopvang van 0 tot 2 jaar of gastouderopvang voor kinderen tot 13 jaar in Lelystad? Sanne’s Day-Care is een kinderopvangverblijf waar u met een gerust hart uw kind brengt. Sanne's Day-Care is gevestigd op de Kamp in Lelystad en wordt gerund door een moeder van drie kinderen. Deze gastouder biedt kleinschalige flexibele opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar oud. Ook wanneer u op zoek bent naar een nanny, kunt u contact opnemen met Sanne's Day-Care. Wij vinden het erg belangrijk dat alle kinderen de aandacht krijgen die een kind nodig heeft en dat opvang betaalbaar is voor iedereen. Sanne's Day-Care is aangesloten bij een erkend gastouderbureau zodat u recht heeft op de teruggave van de belastingdienst.

Diensten Sanne’s Day-Care

Met alle liefde en aandacht vangen wij uw kind op wanneer u naar uw werk bent of als u een afspraak heeft staan. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderopvang voor iedere ouder toegankelijk is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze opvang betaalbaar is voor iedereen. U kunt bij Sanne’s Day-Care in Lelystad terecht als u op zoek bent naar een:

  • Flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Gastouder
  • Nanny
  • Kinderopvang van 0 tot 2 jaar
  • Gastouderopvang
  • Kinderopvangverblijf

Spelenderwijs leren met Kiki

Sanne’s Day-Care werkt met het Voor- en Vroeg schoolse Educatie (VVE) Kiki. Dit ontwikkelingsprogramma speelt zich af rond om de beer Kiki. De beer stimuleert de kinderen op een spelenderwijs nog meer te praten, lezen en bewegen. Er wordt gewerkt aan de taalontwikkeling van de kinderen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling. Door iedere maand een nieuw thema aan te halen, wordt de fantasie van de kinderen steeds weer geprikkeld. 

Voor meer informatie kunt u contact op nemen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Flexibele opvang Lelystad, Flevoland

Offerte aanvraag / Contact opnemen