Adres
Eigen Wijsheid Financieel Management, Kudelstaart

Eigen Wijsheid Financieel Management
Haya van Somerenstraat 64
Kudelstaart
Noord-Holland

www.ewfm.nl

Trefwoorden: Financiële administraties, Financieel controller, Budgettering, Boekhouden, Jaarrekening, Consultancy

Rubrieken: Financiële Instellingen/Dienstverleningen, Financieel Adviesbureau, Financieel adviseurs

Overige rubrieken:
Eigen Wijsheid Financieel Management, Kudelstaart

Eigen Wijsheid Financieel Management

Eigen Wijsheid Financieel Management is goed in het opzetten, onderhouden en het (eventueel) overdragen van financiële administraties en de daarbij behorende AO/IC, met de focus op de toekomst. Mijn uitgangspunt van een financiële administratie is dat deze door een ieder moet kunnen worden begrepen. Vanaf het kassabonnetje van de supermarkt tot en met de verkopen, het incasseertraject, de budgettering, liquiditeit, de aangiftes. Dit alles gericht met een blik op de toekomst.

Mijn logo bevat de zin: ‘Peace on the shoreline’, wat ik binnen mijn werkterrein beschouw als rust en stabiliteit van de financiële organisatie. Dit geeft de ondernemer de ruimte om zijn/haar eigen activiteiten verder te ontplooien, wetende dat er een gedegen fundament staat.

Ik denk mee aan de toekomst van het bedrijf, en zal door middel van indicatoren, inzichtelijk maken wat de stand van zaken is en waar uw bedrijf naar toe gaat.  Het is een vanzelfsprekendheid geworden om mensen wegwijs te maken in de financiële administratieve wereld, en het overdragen van kennis binnen de eigen organisatie zie ik als coaching, met als groot pluspunt het enthousiasme waarmee mensen betrokken raken bij het financiële hart van een onderneming.

De naam van mijn onderneming is Eigen Wijsheid Financieel Managent. Een stuk eigenwijsheid heb je nodig om iets voor elkaar te krijgen, op wat voor gebied dan ook. Inmiddels heb ik die eigenwijsheid leren kennen als een eigen wijsheid, met daarbij wel degelijk oog hebbend voor meerdere gezichtspunten: ‘multi focus solutions’.

Zorgdragen voor het bedrijf als uitgangspunt, inzetbaar op verschillende plaatsen binnen de organisatie. Zoals een vroegere directeur mij zei: ‘Je bent het geweten van het bedrijf’.

Offerte aanvraag / Contact opnemen