Adres
De Fietserije Fietsverhuur Diever Drenthe, Diever

De Fietserije Fietsverhuur Diever Drenthe
Moleneinde 11
Diever
Drenthe

www.defietserije.nl

Trefwoorden: Fietsverhuur, Fietshandel, Fietswinkel, Ghost fietsen, Willex fietstassen, Sq-lab zadels, Fietsreparatie, Fietsbanden

Rubrieken: Fietsverhuur, Fietsenwinkel, Fietsenhandel, Fiets accesoires

Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 18.00
Wo 09:00 - 18.00
Do 09:00 - 18.00
Vr 09:00 - 18.00
Za 09:00 - 17.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
De Fietserije Fietsverhuur Diever Drenthe, Diever

De Fietserije, Drenthe

Op het gebied van fietsen bent u bij 'De Fietserije' in Drenthe aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets, fietsen wilt huren of uw eigen fiets wilt laten repareren: wij staan voor u klaar. Uiteraard beschikken wij over fietsen van bekende fietsmerken, zoals Batavus, Sparta, Gazelle. Ook als u een elektrische fiets van Sparta wilt hebben, kunt u bij De Fietserije terecht. Vanaf januari 2013 kunt u de verschillende vormen van ondersteuning tijdens een proefrit te testen.

Reparatie

Moet uw fiets gerepareerd worden, kom dan langs in onze werkplaats en maak kennis met onze vakkundige medewerkers. De Fietserije is onder andere gecertificeerd voor de reparatie en het onderhoud van verschillende fietsmerken zoals Sparta (ION), Gazelle, Batavus en Multicycle electrische fietsen. Niet voor niets is De Fietserije ook aangesloten bij de BOVAG. Voor u een extra zekerheid dat wij weten waarover wij spreken.

Verhuur

Een weekendje weg in Drenthe? Vakantie in Wapse, Vledder, Appelscha, Havelte, Ruinen of Dwingeloo? Geniet dan van de natuur en de omgeving en huur fietsen bij De Fietserije. Huur bijvoorbeeld een stads- of toerfiets of kies voor een van onze sportieve ATB’s van de merken Merida en Cube.

Fietsmerken van De Fietserije

Offerte aanvraag / Contact opnemen