Regionaal zoeken
Fietsaccessoires

Accessorize je fiets!

Een fiets is meer dan een vervoermiddel op twee wielen. Met de fietsaccessoires van tegenwoordig maak je er echt je persoonlijke vervoermiddel van. Zelfs de noodzakelijke, zoals een fietsbel of zadel, vind je tegenwoordig in de meest hippe uitvoeringen.  Fietsaccessoires koop je in de fietswinkel of lekker makkelijk online, van fietstassen tot fietszitjes, fietsmanden en fietssloten. Voor veel mensen is de fiets zelfs hun belangrijkste vervoermiddel, zo niet een verruiming van het imago. Geen wonder dus dat ze met fietsaccessoires hun fiets tot een waar stijlicoon maken.

Soorten fietsaccessoires

Er bestaan zoveel fietsaccessoires dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • Fietsbanden: in diverse groottes en kwaliteiten, maar ook in andere kleuren dan zwart verkrijgbaar. Hip zijn tegenwoordig de crèmekleurig fietsbanden voor lifestylefietsen.
 • Fietssloten: noodzaak en niet zozeer als mooimaker bedoeld, maar hoewel er wel fietssloten met hippe kleurtjes bestaan.
 • Snelbinders: makkelijk een tas achterop je bagagedrager binden met snelbinders die al dan niet vastzitten aan je fiets. Ook deze zijn in diverse kleurtjes en soms ook patroontjes verkrijgbaar.
 • Bagagedragers of voordragers: los verkrijgbaar en te bevestigen op je fiets. Vooral een voordrager is hip.
 • Fietsbellen: erg leuke fietsaccessoires verkrijgbaar met allerlei printjes. Met bloemetjes, in retro print, maar ook bijvoorbeeld in de vorm van een dier.
 • Fietstoeters: in plaats van een bel kan je ook een toeter op je stuur bevestigen. Vooral voor kinderen erg leuk in de vorm van bijvoorbeeld een olifantje, paddenstoel of voetbal.
 • Fietsstoeltjes: behalve veilig zijn veel fietsstoeltjes ook mooi. Leuk ook voor de kinderen, een plezier om erin te zitten.
 • Fietshelmen: steeds meer kinderen dragen een fietshelm. Kinderen zijn over het algemeen onbevangener en zien minder de gevaren.  
 • Fietslampen: tegenwoordig krijg je een flinke boete voor rijden op de fiets zonder licht. Logisch, het is ook gevaarlijk. Je kunt zowel vaste als losse fietslampen verkrijgen.
 • Fietstassen: reuze handig om boodschappen in te vervoeren. Geen zware wiebelende tassen meer aan je stuur!
 • Regenkleding- en accessoires: een regenjas is niet bepaald een favoriet kledingstuk. Een hippe regenjas echter maakt het fietsen in de regen wel wat draaglijker. Ook bestaan er zadelhoesjes in diverse leuke printjes, zodat je heerlijk op een droog zadel kan plaatsnemen.
 • Fietsgereedschap: denk aan bandenplak, fietssleutels, onderhoudssets , luchtdrukmeters en  reinigingsmaterialen.
 • Versiersels: zoals bloemenslingers, een fietspropeller, een grasmatje achterop, spakenkralen en fietsvlaggen.

Verder bestaan er nog fietspompen, fietszadels, pedalen, stabilo's om je fiets aan op te hangen, enzovoort. Met fietsaccessoires verplaats je je op een ware eyecatcher!

Voor- en nadelen van fietsaccessoires

Het voordeel van zo'n ge-accessorized fiets is dat je hem makkelijk terugvindt in die bomvolle fietsenstalling. Helaas kunnen te leuke fietsaccessoires er ook voor zorgen dat anderen ze leuk vinden. Zo leuk dat je bij terugkomst een kaalgeplukte fiets aantreft. Gelukkig beschikken vrijwel alle steden in Nederland tegenwoordig over bewaakte fietsenstallingen. Accessorize je trouwe vervoersmiddel dus rustig met de vele prachtige fietsaccessoires die er bestaan!

Voor u gevonden fietsaccessoires in Ede:

Fietsservice Ede

van Voorthuizenlaan 6, 6712 CJ Ede
Fietsenmaker, Fietsonderhoud, Mobiele fietsreparatie, Derailleur fietsen, Sportfiets ketting vervangen, Race en ATB fietsen onderhoud, Omafiets repareren, Fietswielen vervangen

Struyck2wielers

Telefoonweg 11, 6712 GA Ede
Stadsfietsen dames, Stadsfietsen heren, Fietsreparatie, Fietsverkoop, Gratis haal- en brengservice, Mountainbikes vergelijken, Welke maat kinderfiets moet ik kopen, Sportfietsen winkel, Elektrische fietsen vergelijken en kopen, Racefiets kopen
Regionaal zoeken
Klik op de kaart en zoek regionaal op fietsaccessoires Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in...
'fietsaccessoires' is ook te vinden in:
Amsterdam, Ede, Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem, Scherpenzeel, Roermond, Gieterveen, Amsterdam Zuidoost, Diever, Deventer, Gilze, Kapelle, Lieshout, Vught
Rubrieken