Adres
De Beer Europoort Hotel Restaurant Vergadercentrum & Catering, Europoort Rotterdam

De Beer Europoort Hotel Restaurant Vergadercentrum & Catering
Europaweg 210
Europoort Rotterdam
Zuid-Holland

www.hoteldebeer.nl


Trefwoorden: Zalenverhuur voor Feesten, Zalenverhuur voor Partijen, Goedkoop hotel, Goedkoop hotel Rotterdam Centrum, Brasserie, Onbeperkte barbecue, Thema arrangementen, Buiten eten, Overnachtingen, Strand arrangementen

Rubrieken: Feesten en partijen, Hotels Nederland, Cateringservice, Partycentrum & Zalenverhuur, Restaurant, Hotel en Zalencentrum

Overige rubrieken:
De Beer Europoort Hotel Restaurant Vergadercentrum & Catering, Europoort Rotterdam

Hotel De Beer, Europoort Rotterdam

Wilt u er ook zo graag tussenuit naar een rustige en ontspannen omgeving na een lange dag vol met vergaderingen en werk? Of wilt u lekker een weekend weg om bij te komen? Hotel de Beer biedt u het beste van beiden. Gasten noemden ons niet voor niets “een schitterende plek om je tijdelijk te verschuilen van de drukke en haastige omgeving”.

Hotel de Beer is een luxueus vier sterren hotel dat zich bevindt op een ideale locatie tussen het stadscentrum van Rotterdam en de bekende haven van Europoort. Met uitzicht over het water en het recreatiegebied Brielse Maas, maar toch op steenworp afstand van de snelweg, is Hotel de Beer ideaal voor zowel zakenmensen als vakantiegangers. Van een warm onthaal, tot iedere wens van een gast, wij doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bieden.

U zult overnachten in een comfortabele kamer naar keuze met alle voorzieningen binnen handbereik, inclusief gratis draadloos internet. Geniet van het uitgebreide ontbijt, gevolgd door een bezoek aan het verwarmde binnenzwembad. Relax met een drankje in de brasserie na een potje tennis of proef de overheerlijke en diverse keuken tijdens de lunch of het diner in ons restaurant.

Ook op zakelijk gebied kunnen wij u van alle gemakken voorzien. In de 12 conferentie ruimtes, waar plek is voor 250 man, is audiovisuele apparatuur beschikbaar die uw zakelijke vergaderingen vloeiender zullen laten verlopen. Door de mogelijkheid om een lunch of diner te reserveren kunt u het maximale uit uw bijeenkomst halen in een aangename sfeer.

De Beer is ook uitstekend bereikbaar vanuit Poortugal, Rhoon, Schiedam, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs.

Offerte aanvraag / Contact opnemen