Regionaal zoeken
Adres
Logo
Erobird
.
Amsterdam
Noord-Holland
Trefwoorden: Uitgeverij, SM-boeken, Sm, boeken, SMboeken, Amsterdam, Noord-Holland, Erobird
Rubrieken: Uitgeverijen, Erotiek
Locatie van Erobird in Amsterdam
Overige rubrieken:
Erobird, Amsterdam

/camo/8416d138e3ca60bc70d545debe67ce3519566963/687474703a2f2f7777772e65726f626972642e6e6c2f6c6f676f6765656c6f7070616172732e6a7067/

Voor contact met Henk Voogel, klik hier: Henk Voogel
(niet voor bestellingen)

In de verhalen van Henk Voogel zijn seks en erotiek bijna altijd onontwarbaar verknoopt met macht en pijn. Toch is haast op iedere pagina liefde voelbaar, niet alleen de liefde van de strenge meesters voor hun seksslavinnen, maar ook de liefde die Henk Voogel zelf koestert voor de onderdanige jonge vrouwen die aan zijn verbeelding zijn ontsproten. Het zijn verhalen zonder vooroordelen en taboes, waarin de grenzen worden bepaald door de smaak van de schrijver en niet door wat "men" ervan vindt.

Henk Voogel neemt in de erotische literatuur een bijzondere plaats in doordat hij seksverhalen schrijft, meer in het bijzonder SM-verhalen, die bedoeld zijn om de lezer te prikkelen, maar daarbij nergens vervalt in platte porno. Hier is sprake van sadomasochistische erotiek op niveau.

Henk Voogel is zelf de gelukkige eigenaar geweest van een lief slavinnetje, maar hoewel er in zijn verhalen elementen voorkomen die aan de werkelijkheid zijn ontleend, zijn alle personages fictief, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld.

Zijn verhalen vertegenwoordigen een soort SM, waarbij gehoorzaamheid en onderdanigheid voorop staan. De slavinnen in de verhalen moeten vaak gewaagde en exhibitionistische opdrachten vervullen. Dat betekent, dat zijn verhalen ook mensen buiten de gebruikelijke SM-scene kunnen aanspreken.

Boeken in deze sfeer bestaan wel, maar zijn dan altijd vertaald uit het Engels of het Duits. Henk Voogel is de enige die dit soort boeken schrijft in het Nederlands.

Zelf zegt hij het volgende:

"Ik ben om twee redenen erotische verhalen gaan schrijven. De ene was, dat ik het zonde vond dat al die mooie fantasieŽn die door mijn hoofd speelden, verloren zouden gaan. De andere was, dat ik in de sekslectuur die ik onder ogen kreeg, bijna nooit iets van mijn gading vond. Het meeste was grof, plat en vooral fantasieloos. Zelden kwamen ze verder dan neuken, beffen en pijpen, en dat dan nog in grove, lelijke woorden, die de seks omlaag haalden tot iets smerigs. In mijn ogen is seks juist iets moois en dat probeer ik in mijn verhalen tot uitdrukking te brengen."

Henk Voogel

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.