Adres
B.A. Scholten, Vaassen

B.A. Scholten
Griftsemolenweg 24a
Vaassen
Gelderland

www.bouwenrietdekkersbedrijfscholten.nl

Trefwoorden: Dakdekker, Dak schoonmaak, Riet, Mosaanslag, Brandvertragend, Rieten daken, Dakreparatie, Rietdekkerij Nederland, Daklekkage

Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakdekkersbedrijven, Rietdekkers

Overige rubrieken:
B.A. Scholten, Vaassen

Rietdekkersbedrijf Scholten V.O.F.,

Scholten Beheer is op 1 januari 2005 opgericht door Dhr. Scholten. Scholten Beheer is onder andere ontstaan door de toenemende vraag naar bouwbegeleiding en werkzaamheden. Van daaruit is het idee ontstaan om een bouwbedrijf op te starten, en daarnaast een bedrijf dat alles wat verder met bouwen te maken heeft kan verzorgen. Dit is Scholten Beheer geworden. Ook is er toen voor gekozen om de aankoop en handel van riet onder te brengen in dit nieuwe bedrijf.

Diensten

Handel in Riet
Dhr. Scholten koopt zelf het riet in. Dit riet komt uit Nederlandse rietplassen. Vervolgens wordt dit weer doorverkocht aan ons rietdekkersbedrijf of aan derden. Ook is het mogelijk om op verzoek buitenlands riet te leveren.

Patent Riet
Patent riet of te wel kunst riet lijkt op echt riet maar is van kunststof, dus onderhouds arm. De prijs van patent riet ligt hoger dan die van echt riet, maar dat verdient zich terug door de lagere onderhoudskosten.

Bouwkundig advies
Op uw verzoek geven wij u een vrijblijvend advies. Dit kan in het geval van al uw bouw- of verbouw plannen, met een rieten dak, een pannen dak of een plat dak. In alles kunnen wij met u meedenken en/of adviseren.

Bouwbegeleiding
Scholten beheer bv verzorgd de bouwbegeleiding voor bouwbedrijf Scholten Emst BV en voor derden.

Verhuur Materieel
Scholten Beheer bv verhuurt ook materieel aan derden.

Vervangen van riet
Bij het vervangen van een rietendak wordt het oude riet gesloopt en afgevoerd. Wij verzorgen dit zelf.

Onderhoud
Riet is een van de minst duurzame dakbedekkingen. Toch kan met het goede onderhoud het rietendak tientallen jaren mee.

Brandpreventie
Bij het vervangen van een rietendak of bij nieuwbouwhuizen wordt tegenwoordig steeds vaker beplating toegepast.

Voor vragen, advies of een offerte neemt u dan contact op met Dhr. B.A. Scholten. Wij zijn tevens werkzaam in Epe, Heerde, Wapenveld, Apeldoorn, Voorst, Elburg en Doornspijk.

Offerte aanvraag / Contact opnemen