Regionaal zoeken
Adres
Logo
Mupol Nederland B.V.
Merelweg 9
Elspeet
Gelderland
Trefwoorden: Uitzend, Elspeet, Detachering, Werving, Selectie, Agrarisch, Bouw, Ict, Serviceverlening, Bureau
Rubrieken: Uitzendbureaus
Locatie van Mupol Nederland B.V. in Elspeet
Overige rubrieken:
Mupol Nederland B.V., Elspeet

Mupol Nederland B.V. - Elspeet


Uitzendbureau met payrolling als specialisme

Hoge kwaliteit, lage tarieven

Persoonlijk contact met werkgevers, een gestroomlijnde administratieve organisatie, scherpe tarieven voor de opdrachtgever en rele arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers. Dat zijn de pijlers onder de bedrijfsfilosofie van Mupol. We zijn een jong en ambitieus payroll en uitzendbureau in Elspeet. Ooit begonnen met het inzetten van Litouwse en Poolse werknemers op de Nederlandse arbeidsmarkt, en inmiddels uitgegroeid tot een specialist in buitenlandse uitzendkrachten n payrolling van (Nederlandse en buitenlandse) medewerkers.

NEN 4400-gecertificeerd

We zijn NEN 4400-gecertificeerd; een garantie dat we aan alle wettelijke verplichtingen voldoen. (Zoals u weet, is dat niet voor alle uitzendbureaus vanzelfsprekend.)
Onze klanten waarderen het persoonlijke contact met ons. Ze profiteren van een hoog serviceniveau tegen verrassend lage tarieven. De buitenlandse arbeidskrachten en Nederlandse werknemers zijn tegelijk zeker van arbeidsvoorwaarden conform de ABU-CAO.
Neem contact op en maak een afspraak!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.